Σου αρέσει να εξιχνιάζεις εγκλήματα; Αυτές είναι σειρές για εσένα!

BLACK COSMOTE TV SCANNER Streaming Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αν είσαι φαν των crime series και ψάχνεις συνεχώς για νέο περιεχόμενο, η streaming υπηρεσία της COSMOTE TV είναι μονόδρομος, αφού στο φρέσκο μενού της βρεις προτάσεις όχι οποιουδήποτε περιεχομένου, αλλά αυτές που πραγματικά σε ενδιαφέρουν με βάση τις προτιμήσεις και τις συνήθειες θέασής σου. Οι σειρές που σε ενδιαφέρουν, έρχονται πιο εύκολα από ποτέ σε όποια οθόνη επιλέξεις χωρίς να ψάχνεις με τις ώρες για το τι θα δεις! Προσωποποιημένη εμπειρία θέασης, εύκολη πλοήγηση και γρήγορη αναζήτηση! Η καινοτομία συναντάει το θέαμα σε καταιγιστικές αστυνομικές σειρές Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

https://www.youtube.com/watch?v=2xT7K043ggU

LAW & ORDER: ORGANIZED CRIME — “What Happens in Puglia” Episode 101 — Pictured: Christopher Meloni as Detective Elliot Stabler — (Photo by: Virginia Sherwood/NBC)

Law & Order: Organized Crime (2 σεζόν)

Ο Κρίστοφερ Μελόνι επιστρέφει τον ρόλο που τον καθιέρωσε, στη συνέχεια του επιτυχημένου franchise Law & Order. Αναρρώνοντας από μια τραγική προσωπική απώλεια, ο Έλιοτ Στέιμπλερ, γυρίζει έπειτα από χρόνια στο αστυνομικό Σώμα της Νέας Υόρκης, για να ηγηθεί μιας ειδικής ομάδας ενάντια στο οργανωμένο έγκλημα. Αρκετά γρήγορα όμως, ο Έλιοτ θα ανακαλύψει πως τόσο η πόλη, όσο και το Σώμα άλλαξαν δραματικά κατά τη διάρκεια της απουσίας του. Επόμενη πρόκληση για αυτόν, η προσαρμογή στα νέα δεδομένα.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Seou0yi1DJA

“Legacy” — Coverage of the CBS series CSI: Vegas, scheduled to air on the CBS Television Network. Photo: Sonja Flemming/CBS ©2021 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

CSI: Vegas

H συνέχεια του πετυχημένου franchise «CSI: Crime Scene Investigation», ανοίγει ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στο Λας Βέγκας, την πόλη, όπου ξεκίνησαν όλα. Στην πρεμιέρα της σειράς, η Ομάδα Καταπολέμησης Εγκλήματος αντιμετωπίζει μια υπαρξιακή απειλή, που θα μπορούσε να απελευθερώσει χιλιάδες καταδικασμένους δολοφόνους πίσω στους δρόμους του Βέγκας.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ZebXiJMMnuw

Line of Duty (6 σεζόν)

Η υποψήφια για βραβείο BAFTA βρετανική αστυνομική σειρά, που έχει αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς, με πρωταγωνιστές διεφθαρμένους αστυνομικούς και ντετέκτιβ, που βρίσκονται στο κατόπι τους. Η Μονάδα 12 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων αναλαμβάνει να ξεσκεπάσει τα φαινόμενα διαφθοράς στους κόλπους της βρετανικής Αστυνομίας με κάθε τίμημα.

THE ROOKIE – “Pilot” (ABC/Tony Rivetti) NATHAN FILLION

The Rookie (4 σεζόν)

Έπειτα από ένα τραυματικό γεγονός, ένας φαινομενικά συνηθισμένος 40άρης αποφασίζει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να γίνει αστυνομικός. Παρά τους κινδύνους και τα εμπόδια, δεν θα αργήσει να αποδείξει την αξία του. Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Νέιθαν Φίλιον του Castle.

Baptiste

O χαρισματικός ντετέκτιβ Ζιλιέν Μπατίστ (Τσεκί Καριό) προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ζωή μετά τη συνταξιοδότηση. Μα όταν πέφτει πάνω σε μια νέα υπόθεση, δεν μπορεί να την προσπεράσει. Θα την ερευνήσει μέχρι τέλους όποιο κι αν είναι το τίμημα. H σειρά αποτελεί spin-off ης υποψήφιας για Emmy σειράς Τhe Missing, η οποία σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό τον ντετέκτιβ Μπατίστ.

FBI: Most Wanted (3 σεζόν)

Από τον βραβευμένο με Emmy, Dick Wolf και το δημιουργικό team των διάσημων σειρών FBI και Law & Order, ο πολυαναμενόμενος 3ος κύκλος του FBI: Most Wanted με τις νέες περιπέτειες της επίλεκτης ομάδας αναζήτησης διαβόητων κακοποιών, έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV.  Οι προηγούμενοι κύκλοι θα είναι διαθέσιμοι στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. Πρωταγωνιστούν: Ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Julian McMahon (Nip Tuck), Kellan Lutz (Twilight).

07.01.21 UKTV – Annika Publicity & Production Stills sc 01/14 – Ext Aquatic Watch Yard – Jetty 2 moorings, Finlay arrives, flees Kelly Phelps Publicist kelly.phelps@UKTV.co.uk 02037 527620 07387 023789

Annika

Αινιγματική και ευφυής, η Ανίκα Στράντχεντ είναι επικεφαλής μιας ειδικής μονάδας ανθρωποκτονιών, επιφορτισμένης με την εξιχνίαση των βάναυσων και φαινομενικά ανεξήγητων εγκλημάτων που βάφουν με τις υδάτινες οδούς της Σκωτίας. Για τη διαλεύκανση των εγκλημάτων η Αννίκα μοιράζεται τις υποψίες, αλλά και τις πιο ενδόμυχες σκέψεις της, απευθείας με τους τηλεθεατές, κοιτώντας κατάματα την κάμερα.

Όλες οι σειρές είναι διαθέσιμες για binge-watching στον δωρεάν, on demand κατάλογο της COSMOTE TV (COSMOTE TV PLUS).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *