O “Ήλιος” της επόμενης βδομάδας

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46

Η Ελπίδα αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Ελένη ότι ξέρει ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα τα εγκλήματα, αλλά τον καλύπτει, γιατί κρατάει τον Ιάσονα και την απειλεί με τη ζωή του. Ο διοικητής κατηγορεί τον Χρήστο ότι εξαφάνισε και σκότωσε την Δάφνη και ζητάει από την Αθηνά να εκδώσει ένταλμα για τη σύλληψή του. Ο Νικήτας παραδίνεται σ’ αυτούς που τον καταδιώκουν, προκειμένου να σώσει τη Λήδα και την οικογένειά της, ξέροντας πως μπορεί να μη βγει ζωντανός από τα χέρια τους. Η Λήδα είναι σε απόγνωση. Ο Δημήτρης βρίσκει τα δημοσιεύματα για την εξαφάνισή του και επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τον ύποπτο ρόλο της Νάντιας. 

ΤΡΙΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 47

Η Αλίκη προσπαθεί με επιμονή να πείσει τον Γρηγόρη να ομολογήσει την αλήθεια στην αστυνομία. Εκείνος της δίνει τα απειλητικά σημειώματα που δέχτηκε. Ο Δημήτρης αρχίζει να θυμάται όλο και περισσότερα πράγματα, ενώ, ψάχνοντας κρυφά στα πράγματα της Νάντιας, μαθαίνει για την απαγωγή του. Η Ελπίδα ανησυχεί για τον Ιάσωνα, ενώ η Αλίκη την υποπτεύεται σοβαρά και την κατηγορεί ευθέως ότι συνεργάζεται με τον δολοφόνο της Αρετής. Η Λήδα ανησυχεί για τον Νικήτα την ώρα που εκείνος βρίσκεται σε μια καθοριστική για τη ζωή του κατάσταση…

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 48

Η Αλίκη μαθαίνει ένα νέο που τη σοκάρει και αλλάζει δραματικά τα σχέδιά της. Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Χρήστου είναι καταιγιστικές και η Σοφία αναγκάζεται να πάρει πρωτοβουλίες, δρώντας πίσω από την πλάτη του. Ο Νικήτας βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα δίλημμα και πρέπει να πάρει γρήγορα αποφάσεις που θα σημαδέψουν το μέλλον του. Η Εύα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς οι ελπίδες της για τη σχέση της με τον Ιάσονα αναπτερώνονται. Κι ενώ ο Ιάσονας εμφανίζεται,  η παρουσία του προκαλεί ένταση και διαμάχη ανάμεσα στην Ελένη και την Ελπίδα. Η Αθηνά, με τη βοήθεια του Στέφανου, προσπαθεί να διαλευκάνει ποιος κρύβεται πίσω από τις ανοιχτές υποθέσεις, αγνοώντας ότι ένας θανάσιμος εχθρός τούς παρακολουθεί.

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49

Ο Δημήτρης, που βρίσκεται ακόμα εγκλωβισμένος, αρχίζει να έχει εικόνες από το παρελθόν και συνειδητοποιεί πως αυτός και η Νάντια γνωρίζονται από παλιά. Η Αλίκη επιτίθεται στην Ελπίδα για τον φόνο του Γρηγόρη και την κατηγορεί ότι καλύπτει τον γιο του Μενέλαου. Η Αθηνά εκφράζει στον Στέφανο τις υποψίες της για τον Διοικητή. Ο Στέφανος κάνει έρευνα και ανακαλύπτει ότι ο Διοικητής κρύβει αρκετά μυστικά. Η Αθηνά βγάζει τον Χρήστο από τη φυλακή και τον συμβουλεύει να μιλήσει για την Δάφνη και να της αποκαλύψει πού την κρύβει, πριν να είναι αργά. Η Ελπίδα, αποφασισμένη να παγιδέψει το γιο του Μενέλαου, επισκέπτεται ξανά τον κρατούμενο που της είχε μιλήσει για την υπόθεση, ώστε να οργανώσει σωστά το σχέδιό της. Ο Δημήτρης έρχεται ανοιχτά σε σύγκρουση με την Νάντια και προσπαθεί να το σκάσει…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50

Η Αλίκη αιφνιδιάζεται όταν της επιδίδεται κλήτευση για τη δίκη της που παίρνει επείγουσα προτεραιότητα… Η Αθηνά κηρύσσει ανοιχτά πόλεμο στον διοικητή, προκαλώντας την οργή του. Η Αλίκη εξακολουθεί  να πιστεύει πως η Ελπίδα κάτι κρύβει και ζητάει από τον Στέφανο να το ψάξει. Ο Δημήτρης βρίσκει την ευκαιρία και προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Μαριάνθη… Η Νάντια το μαθαίνει και τα παίζει όλα για όλα απειλώντας τον με τη ζωή του… Ο Νικήτας ετοιμάζει μια ανεπάντεχη έκπληξη στην Λήδα και ο Στέφανος ζητάει από την Αθηνά να τον παντρευτεί… Κανείς όμως δεν περιμένει την αποκάλυψη που… θα ανατρέψει τα πάντα!

Συντελεστές:

ΣΕΝΑΡΙΟ: Μαρία Γεωργιάδου

ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βίκυ Μανώλη

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βίκυ Μανώλη, Λίνος Χριστοδούλου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Γιάννης Κουρπαδάκης, Γιάννης Λέπουρας

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Ελένη Πάττα

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Νικόλ Παναγιώτου

ΜΟΝΤΑΖ: Γιώργος Κατσένης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Pedio Productions

Με τους: Γιώργο Καραμίχο, Ευγενία Δημητροπούλου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Πέτρο Λαγούτη

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Νίκος Αρβανίτης, Ελένη Βαΐτσου, Παναγιώτα Βιτεντζάκη, Δημήτρης Γεροδήμος, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Νόνη Ιωαννίδου, Αγγελική Κιντώνη, Χρύσα Κοτταράκου, Κριστιάν Κουλμπίντα, Δημήτρης Μοθωναίος, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Δημήτρης Πασσάς, Κωνσταντίνος Πεσλής, Μαριλένα Ράδου, Δέσποινα Τσούτσα, Αντιγόνη Φρυδά, Νικόλας Χαλκιαδάκης.

#Hlios

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *