Το αυθεντικό «MasterChef» στο FOX Life

Lifestyle Reality Shows ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο νέος κύκλος του αμερικάνικου «MasterChef» έρχεται στο FOX Life με νέα, απολαυστικά επεισόδια και ανατρεπτικές δοκιμασίες! Η αγωνία, το πάθος και η συγκίνηση αποτελούν τα βασικά συστατικά του 11ου κύκλου «MasterChef», που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 21.00, αποκλειστικά στοFOX Life! Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή στις 21.00. Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Δείτε το trailer: Masterchef 11 | Νέος Κύκλος Trailer | FOX Life

Ο βραβευμένος σεφ Gordon Ramsay, ο διάσημος σεφ Aarón Sánchez και ο γνωστός εστιάτορας Joe Bastianich θα βάλουν τη νέα ομάδα από ταλαντούχους ερασιτέχνες μάγειρες σε μια σειρά από ξεχωριστές δοκιμασίες μαγειρικής και συναρπαστικούς γύρους αποχώρησης. Ο 11ος κύκλος «MasterChef» είναι γεμάτος ανατροπές, αφού για πρώτη φορά, μόνο 15 από τους καλύτερους ερασιτέχνες μάγειρες της Αμερικής θα λάβουν την λευκή ποδιά και θα κληθούν να εντυπωσιάσουν τους τρεις θρύλους της γαστρονομίας. Ανάμεσα στις ολοκαίνουριες δοκιμασίες, συμπεριλαμβάνεται και η πιο δύσκολη δοκιμασία που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα: μια πρόσωπο-με-πρόσωπο αναμέτρηση με τον Gordon Ramsay!

Στο τέλος ένας μάγειρας θα κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο του «MasterChef» μαζί με το μεγάλο βραβείο των 250.000 δολαρίων, μια ολοκληρωμένη κουζίνα και εργαλεία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *