Η Ειρήνη Γιωργουδιού είναι η Ελληνίδα TOP CHEF!

Reality Games Reality Shows ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ειρήνη Γιωργουδιού αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια του show μαγειρικής TOP CHEF στον ΣΚΑΪ, την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, ύστερα απόέναν μαγειρικό μαραθώνιο.

Στον χθεσινό τελικό η Αγάπη, η  Ειρήνη, ο Λευτέρης, η Μαρίνα και ο Στάθης βρέθηκανενώπιον των κριτών για να αποδείξουν ότι αξίζουν τον τίτλο.

Η πρώτη δοκιμασία που περίμενε τους πέντε σεφ είχε ως  κύριο συστατικό ένα πολύ ιδιαίτερο κρέας, τον μαύρο χοίρο. Η Αγάπη, η Ειρήνη και ο Στάθης, με τα πιάτα τους, κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση, τον ημιτελικό.

Οι τρεις τους ήρθαν αντιμέτωποι με μία νέα πρόκληση. Έπρεπε να χρησιμοποιήσουν στα πιάτα τους δύο εκλεκτά προϊόντα της ελληνικής γης, το πορτοκάλι και το ελαιόλαδο. Η Ειρήνη και ο Στάθης εξασφάλισαν το εισιτήριο για την τελική φάση του διαγωνισμού και μονομάχησαν για την κορυφή.

Οι δύο φιναλίστ Top Chef έπρεπε να μαγειρέψουν ένα μενού ελεύθερης επιλογής, το οποίο περιείχε τρία πιάτα – ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό. Ένα μενού που θα τους χάριζε αυτό που ονειρεύτηκαν. Είχαν στη διάθεσή τους τρεις ώρες μαγειρέματος και όσα υλικά ήθελαν για να δημιουργήσουν το μενού της ζωής τους.

Στο τέλος της βραδιάς, οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα της Ειρήνης και του Στάθη και προβληματίστηκαν για την ανάδειξη του νικητή, καθώς το μενού και των δύο ήταν υψηλού επιπέδου όσον αφορά τη γεύση, τη δημιουργικότητα και την εμφάνιση.

Η Ροδίτισσα Chef που όνειρό της είναι να δουλέψει στις μεγαλύτερες κουζίνες του κόσμου, εντυπωσίασε τους τρεις κριτές Γιώργο Βενιέρη, Γκίκα Ξενάκη και Αστέριο Κουστούδη, και επικράτησε, φεύγοντας από τον διαγωνισμό μετον πολυπόθητο τίτλο του TOP CHEF αλλά και 100.000 ευρώ!

#TopChefGR

https://www.instagram.com/topchefgreece/
https://www.facebook.com/TopChefGreece

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *