O Mossel από την Αθήνα στο «Kosmos Lab»

Μουσικές Εκπομπές ΜΟΥΣΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα, στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers και remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό φτιάχνουν ένα δίωρο mixset αποκλειστικά για το Kosmos.

Mossel είναι ένας νέος και ταχύτατα ανερχόμενος DJ, performer και παραγωγός από την Αθήνα, ο οποίος κατάφερε να βρεθεί σε stages διεθνών μουσικών φεστιβάλ.

Αποφοίτησε από το Ινστιτούτο SAE με σπουδές στην ηλεκτρονική μουσική και το πάθος του είναι το afro house. Έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 15 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι συμμετοχές του, σε χώρους και φεστιβάλ που παρακολούθησαν έως και 60.000 άτομα, περιλαμβάνουν το Supersonic VH1 (Ινδία), το Helios Festival (Ελλάδα), το Colour Day Festival (Ελλάδα), το Stumica Open Festival (Β. Μακεδονία), το Quattro Music Festival (Τουρκία), ενώ είναι ο πρώτος Έλληνας DJ με συμμετοχή στο Ultra Music Festival το 2014 στην Κροατία. Επίσης, έχει περιοδεύσει σε επτά πόλεις στην Ινδία, έχει κάνει πέντε show tour στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης και ένα sold out show στην Times Square.

Το «Kosmos Lab» μεταδίδεται κάθε Σάββατο, 24:00-01:00, σε επιμέλεια Κώστα Αλαγιάννη. Συνέχεια με Krak In Dub, George Tk, Degiheugi, Senior Citizens, Nostalgia 77, El Buho, DJ Dolores, Gilles Peterson, Wax Tailor κ.ά.

Όλος ο Kosmos σ’ ένα ραδιόφωνο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *