“Hobbs and Shaw”: Σαν συνέχεια από το “Fust and Furius”

Ταινίες ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

A’ Τηλεοπτική προβολή στον ΑΝΤ1

Κυριακή 10 Οκτωβρίου στις 21:00

Ο Χομπς είναι πιστός πράκτορας της διπλωματικής υπηρεσίας ασφαλείας της Αμερικής. Ο Σο είναι παράνομος και πρώην επίλεκτο μέλος του βρετανικού στρατού.Ήρθαν πρώτη φορά αντιμέτωποι το 2015 κι από τότε δεν έχουν σταματήσει να συγκρούονται σε έναν αγώνα για την επικράτηση του πιο δυνατού.

Οι δύο αυτοί ορκισμένοι εχθροί θα πρέπει αυτή τη φορά να συνεργαστούν αν θέλουν να υπερισχύσουν του Μπρίξτον, ενός κυβερνο-τροποποιημένου αναρχικού, ο οποίος απειλεί τη συνέχιση της ανθρωπότητας.

Μια καταιγιστική περιπέτεια με δυο από τους πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές της εποχής μας, τον Ντουέιν Τζόνσον και τον Τζέισον Στέιθαμ, έρχεται σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση αυτή την Κυριακή, 10 Οκτωβρίου, στον ΑΝΤ1!

Το «HOBBS AND SHAW» αποτελεί spinoff, αφού πρωταγωνιστούν δυο χαρακτήρες που γνωρίσαμε μέσα από το κορυφαίο franchise «FAST & THE FURIOUS». Αυτή τη φορά θα πρέπει να αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη και να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια ταινία με δράση, γέλιο, ταχύτητα και πολλή τεστοστερόνη!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντέιβιντ Λιτς

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντουέιν Τζόνσον, Τζέισον Στέιθαμ, Ίντρις Έλμπα, Βανέσα Κίρμπι, Ρόμαν Ρέινς, Έλεν Μίρεν, Ράιαν Ρέινολντς, Έιζα Γκονσάλες, Βανέσσα Κίρμπυ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *