Μια σπουδαία σειρά επιστρέφει- Το “CSI: Vegas” στην Cosmote TV

COSMOTE TV Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
“Legacy” — Coverage of the CBS series CSI: Vegas, scheduled to air on the CBS Television Network. Photo: Sonja Flemming/CBS ©2021 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

CSI: Vegas (Crime) 2021 USA ViacomCBS (CBS Network)

[COSMOTE SERIES HD / Thu 07/10 / weekly @ 22:30 / 24hrs after USA]

Μια μεγάλη επιστροφήαπόψε. Πριν από περίπου 20 χρόνια στην Ελλάδα, η σειρά “CSI” άνοιξε ένα διαφορετικό περάθυρο στην τηλεόραση. Για πρώτη φορά οι πρωταγωνιστές δεν ήταν κάποιοι σκληροί μπάτσοι, αλλά σοβαροί ψύχραιμοι επιστήνονες στα εγκληματολογικά γραφεία του αστυνομικού τμήματος του Λας Βέγκας. Μετά την επίτυχία του ακολούθησε το “CSI Maimi”, το “CSI New York” ,ακόμη και “CSI Beyond Borders”.

H πρώτη αγάπη είναι όμως παντοτινή . Ο κύκλος του CSI Vegas έκλεισε, το κοινό συγκινήθηκε και η ζωή συνεχίστηκε. Μέχρι που ανακοινώθηκε πως το “CSI: VEGAS” επιστρέφει για μία σεζίν σαν “event series”, τον Ούτε όμως αυτό ισχύε τελικά . Τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοινώθηκε πως θα υπάρξουν αρκετοί ακόμα κύκλοι. Τα γυρίσματα, που επρόκειτο να ξεκινήσουν το περασμένο φθινόπωρο, λόγω της πανδημίας μετατέθηκαν για το 2021. Τελικά, ξεκίνησαν τον Μάιο στο Λος Άντζελες και απόψε είναι στους δέκτες μαες

H συνέχεια του πετυχημένου franchise “CSI: Crime Scene Investigation”, ανοίγει ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στο Λας Βέγκας – την πόλη όπου ξεκίνησαν όλα. Αντιμετωπίζοντας μια υπαρξιακή απειλή που θα μπορούσε να απειλήσει την Ομάδα Καταπολέμησης Εγκλήματος και να απελευθερώσει χιλιάδες καταδικασμένους δολοφόνους πίσω στους δρόμους του Βέγκας, μια λαμπρή νέα ομάδα ερευνητών με επικεφαλής τη Maxine Roby (Paula Newsome) πρέπει να ζητήσει τη βοήθεια παλιών φίλων. Οι Gil Grissom (William Petersen), Sara Sidle (Jorja Fox) και David Hodges (Wallace Langham) θα ενώσουν τις δυνάμεις τους εφαρμόζοντας τις πιο εξελιγμένες εγκληματολογικές τεχνικές για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα – να υπηρετήσουν τη δικαιοσύνη στην πόλη των αμαρτιών.

Ανάμεσα στους εκτελεστικούς παραγωγούς της σειράς βρίσκεται ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ (Armageddon), αλλά και ο ίδιος ο Πέτερσεν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *