H “Φαμίλια” του ΑΝΤ1 αυτό το Σαββατοκύριακο

Σειρές

Μια φαμίλια, που έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη αλλά ακόμη περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο, έρχεται κάθε Σαββατοκύριακο, στις 20:00, στον ΑΝΤ1 και ανάβει το φυτίλι σε ένα εκρηκτικό μείγμα οικογενειακής τρέλας και γέλιου!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

«15 ΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ»

Ο Γιάννης συναντάει έναν παλιό του συμμαθητή, που έχει εξελιχθεί σε έναν επιτυχημένο σκηνοθέτη της τηλεόρασης και προτείνει στον Γιάννη να συμμετάσχει σε ένα σήριαλ ως ηθοποιός! Ο Γιάννης θα δεχτεί και τα ευτράπελα δεν θα αργήσουν να έρθουν… Θα εγκαταλείψει κι αυτός τη δουλειά του, όπως η Μαίρη, που ψάχνει όνομα για το e-shop της με τις μπομπονιέρες; Τι συνέπειες θα έχει η απόφαση του Γιάννη και πώς θα αντιδράσει η Μαίρη και όλη η φαμίλια στο ενδεχόμενο να γίνει ένας… σταρ;

Στον ρόλο του Βερνάρδου (σκηνοθέτης, παλιός συμμαθητής Γιάννη) ο Δημήτρης Λιόλιος

Στον ρόλο της Κατερίνας Χατζή (συμπρωταγωνίστρια του Γιάννη) η Σελίνα Διαμαντοπούλου

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

«ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΚΟΥΦΕΤΑ»

Η επιχείρηση της Μαίρης και της Λίτσας με τις μπομπονιέρες πάει από το καλό στο καλύτερο και αυτό φέρνει νέες ιδέες στο τραπέζι για την εξέλιξή της: όπως το να παρασκευάσουν τα δικά τους κουφέτα! Το πράγμα δεν θα εξελιχθεί όπως θα ήθελαν, και η Μαίρη με τη Λίτσα είναι «στα κάγκελα». Το ίδιο, όμως, και ο Γιάννης με τον Στάθη, που πλακώνονται για κάτι που βγαίνει ξαφνικά στην επιφάνεια. Τα νεύρα όλων «χτυπάνε κόκκινο», οι πεθερές εκπλήσσουν με τη στάση τους, όπως εκπλήσσει και η Μαίρη, αφού με αφορμή ένα περιστατικό με τη φίλη του Γιώργου, τη Ραμόνα, παίρνει την απόφαση να τα αλλάξει όλα. Πάλι…

Στον ρόλο της Νάγιας (μητέρα της  Ραμόνας) η Ντέμπορα Οντόγκ

H σειρά βασίζεται στο φορμάτ «LA FAMIGLIA» των Ran Dovrat, Avi Belkin και Ohad Perach. Διανέμεται από την ARMOZA FORMATS (an ITV Company).

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος

Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Τόλης Παπαδημητρίου, Μάνος Τσότρας

Executive Producer: PEDIO PRODUCTIONS 

Πρωταγωνιστούν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Σταυρακούδης, Μιχάλης Σαράντης, Ιωάννα Μαυρέα, Ελεάνα Στραβοδήμου, Μαρίτα Γαγάνη, Νεφέλη Οικονόμου, Κωνσταντίνος Σελβιάδης.

Στον ρόλο της Δέσποινας η Υρώ Μανέ

«Η Φαμίλια»: Κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 20:00, στον ΑΝΤ1

#HFamilia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *