Η συγκλονιστική αληθινή ιστορία «The Woman King» στη Nova! 

BLACK EON Nova Ταινίες

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η Viola Davis πρωταγωνιστεί σε μια γεμάτη δράση ιστορία που αφορά μία επίλεκτη γυναικεία μονάδα πολεμιστών! Οι συνδρομητές της Nova και σινεφίλ θα απολαύσουν σε Α’ αποκλειστική προβολή την ταινία «The Woman King» (2022, διάρκεια 130’), που ήταν υποψήφια για 2 βραβεία BAFTA, καλύτερης σκηνοθεσίας (Gina Prince-Bythewood) και καλύτερης ηθοποιού (Viola Davis) την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 22:00 στο Novacinema1, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό!

Το 1823, οι Αγκότζι, μία ομάδα πολεμιστριών με απίστευτες ικανότητες και με αρχηγό τη σκληρή Νανίσκα, υπερασπίζονται το αφρικανικό βασίλειο της Δαχομέης από έναν αδίστακτο εχθρό. Μην χάσετε τη συναρπαστική συνέχειατης ταινίας «Τhe Woman King» την Κυριακή 2/6 (22:00) με τους Viola Davis, John Boyega, Lashana Lynch σε σκηνοθεσία της Gina Prince-Bythewood.

Η ταινία είναι διαθέσιμη και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *