«Χωρίς Χάρτη»: Έρχεται στις 3 Ιουνίου το νέο travel show του ACTION 24

Lifestyle ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το νέο travel show του ACTION 24 κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 18:00 και ακολουθεί τον ακατάπαυστο εξερευνητή Δημήτρη Καρβέλη (https://instagram.com/kdexplorer10) σε ένα ταξίδι χωρίς χάρτη και κανόνες, καθώς εξερευνά τη φυσική ομορφιά της χώρας και ενσωματώνει τον εαυτό του στον πολιτισμό και τις παραδόσεις των ανθρώπων της.

Σε κάθε επεισόδιο, ο Δημήτρης μας ταξιδεύει σε μια περιπέτεια, στα πιο εντυπωσιακά τοπία της Ελλάδας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα συναντήσει ντόπιους, οι οποίοι του διηγούνται απίστευτες ιστορίες χαράς και συγκίνησης, αλλά και το πώς είναι η καθημερινότητά τους. Άλλες φορές θα μπει στα σπίτια τους για να μαγειρέψει και να δοκιμάσει νόστιμα τοπικά εδέσματα. Αυτή η σειρά όμως είναι κάτι περισσότερο από μια ταξιδιωτική εκπομπή. Είναι μια περιπέτεια αυτογνωσίας, καθώς ο Δημήτρης παίρνει πολύτιμα μαθήματα για τον εαυτό του, αλλά και τον κόσμο γύρω του.

Μέσα από τα ταξίδια του, ανακαλύπτει το πραγματικό νόημα της περιπέτειας, αποκτά μια βαθύτερη εκτίμηση για τον φυσικό κόσμο και μαθαίνει να αγκαλιάζει το άγνωστο.

Πρεμιέρα: Σάββατο 3 Ιουνίου στις 18:00

Παρουσίαση–Αρχισυνταξία: Δημήτρης Καρβέλης

Σκηνοθεσία: Θάνος Αθανασίου

Το trailer της εκπομπής μπορείτε να το δείτε εδώ: https://youtu.be/S4r-gXmvRHw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *