H «Αδίστακτη ερωμένη» ξεκινάει απόψε στον ΣΚΑΪ

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η νέα ξένη δραματική σειρά «Αδίστακτη Ερωμένη» έρχεται στην οθόνη του ΣΚΑΪ, σήμερα, Δευτέρα 6 Μαρτίου και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 18.50. Η Νεσλιχάν έχει μία τέλεια ζωή: μεγάλη οικονομική επιφάνεια, άψογο σύζυγο, υπέροχα παιδιά. Ο Μουράτ έχει πραγματοποιήσει αυτά που ονειρευόταν: επιτυχημένη καριέρα, πλούσιο γάμο, ευτυχισμένη οικογένεια. Η Ντάμλα ζει στη σκιά: μόνη της, παλεύει να βγει στην επιφάνεια για να λάμψει.

Τι θα γίνει όταν η Ντάμλα γίνει ερωμένη του Μουράτ και βρεθεί εσκεμμένα στο δρόμο της Νεσλιχάν;

Στο πρώτο επεισόδιο, σήμερα στις 18.50, η Νεσλιχάν ζει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με τον άντρα της και τα δυο τους παιδιά. Αν και ο πατέρας της εγκατέλειψε την οικογένεια όταν η Νεσλιχάν ήταν πολύ μικρή, η ίδια ποτέ δεν έπαψε να έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, και ιδιαίτερα στον σύζυγό της, τον Μουράτ, για τον οποίο είναι σίγουρη πως δεν έχει μάτια για άλλη. Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική, και η διπλή ζωή του Μουράτ δεν θα μπορέσει να μείνει κρυφή για πολύ ακόμα. Η Ντάμλα, το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, είναι αποφασισμένη να οδηγήσει τα πράγματα εκεί που θέλει αυτή, με οποιοδήποτε κόστος.

Πρωταγωνιστούν: Hatice Şendil (Νεσλιχάν), Ismail Demirci (Μουράτ), Sera Kutlubey (Ντάμλα), Perihan Savaş (Σαχικά), Mehmet Aykaç (Σινάν), Mina Akdin (Νεχίρ), Umut Kaplica (Μπατού), Sefa Tantoğlu (Σινάρ), Pelinsu Karayel (Αϊσίλ), κ.ά.

Σκηνοθεσία: Murat Öztürk

«Αδίστακτη Ερωμένη»

Δευτέρα με Παρασκευή

στις 18.50, στον ΣΚΑΪ

#AdistaktiEromeni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *