Επίλογος απόψε για την “Άγρια γη” στον ΣΚΑΪ

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μια γυναίκα αδίστακτη στο κυνήγι για εξουσία και πλούτο. Ένας άντρας που έχασε οικογένεια και περιουσία με βίαιο τρόπο και ζητά δικαίωση για όλα όσα του στέρησαν. Μια κοπέλα που αναζητά τον παιδικό της φίλο και την ξεγνοιασιά τους πίσω. Καθημερινοί άνθρωποι σε ακραίες καταστάσεις. Άνθρωποι ευαίσθητοι με ανάγκη για δικαίωση. Άνθρωποι σκληροί με δίψα για εκδίκηση.

Οι ήρωες της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη» που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, έρχονται αντιμέτωποι με την αλήθεια. Στο συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο, σήμερα στις 18.50, η κάθαρση έρχεται για όλους.

Η Όλγα (Ζ. Δούκα), στην προσπάθειά της να βάλει ένα τέλος και να απαλλαγεί οριστικά από την απειλή του Άρη (Σ. Μιχαήλ), πυροβολεί εναντίον του. Η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) όμως, σε μία κίνηση αυτοθυσίας, μπαίνει μπροστά από τον αγαπημένο της και τραυματίζεται σοβαρά. Αν και δεν φταίει, κινδυνεύει να πληρώσει για τα λάθη και τα ψέματα όλων. Ο Άρης, καταρρακωμένος, δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τη βοηθήσει. Σκέφτεται πως η Όλγα πρέπει να πληρώσει για τις αμαρτίες της και τις αδικίες που έχει κάνει εις βάρος όλων – περιμένει την Ελπίδα να βγει νικήτρια από αυτή τη μάχη και να πορευτούν μαζί από εδώ και στο εξής.

Ο Στέφανος (Π. Σκαρμέας), μαθαίνει πως με τον Άρη είναι αδέρφια, και πλέον ήρθε η ώρα να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να ξαναπιάσουν τη σχέση τους από εκεί που την άφησαν όταν ήταν παιδιά, κοντά στη μητέρα τους Μυρτώ (Μ. Ζορμπά).

Η Ρένα (Ε. Ασημακοπούλου) δεν αντέχει άλλα ψέματα και λέει την αλήθεια στον Αντώνη (Χ. Στυλιανού), πως το παιδί που περιμένει δεν είναι δικό του αλλά του Γιώργου (Ο. Τζιόβας). Ο Μάνος (Θ. Πατριαρχέας) και η Νάντια (Α. Ανδρέοβιτς) προσπαθούν να στήσουν την οικογένειά τους, έχοντας μαζί τους και τον μικρό Γιάννη.

Στο τέλος της ιστορίας, μια οικογένεια διαλύεται ενώ μια άλλη βρίσκει τους δεσμούς της. Όλοι αντιμετωπίζουν τα ψέματα που είπαν και τις ευθύνες τους, βρίσκοντας τη δύναμη να προχωρήσουν μετά τα λάθη που έκαναν, ενώ η δικαίωση για όσους αδικήθηκαν, φαίνεται να είναι κοντά. Ένας θάνατος σφραγίζει το τέλος της εκδίκησης του Άρη, αφήνοντας χώρο στη συγγνώμη και την αγάπη.

«Άγρια Γη»

το τελευταίο επεισόδιο

Σήμερα στις 18.50

#AgriaGi

instagram.com/agriagi_skaitv.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *