Κυριακάτικη “Μουρμούρα”

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023, στις 20:00

Επεισόδιο: 34

Ο Ορέστης είπε την πρώτη του λέξη, αλλά η Βέλη και ο Άγγελος δεν ήταν εκεί για να την ακούσουν. Έτσι το βάζουν πείσμα και προσπαθούν να τον κάνουν να μιλήσει ξανά.Ο πρώην άντρας της Καίτης, ο Κίτσουλας, ανοίγει νυχτερινό μαγαζί στη Ζαχάρω. Η Καίτη αναλαμβάνει να τον βοηθήσει, ο Ηλίας όμως έχει άλλη γνώμη.

Ο Μηνάς προσπαθεί να κρύψει από τη Βούλα κάτι καινούρια αντρικά εσώρουχα που έχει αγοράσει, αλλά εκείνη τον παίρνει χαμπάρι…

Ένας παλιός συμμαθητής της Σοφίας, αποφασίζει να βγάλει δίπλωμα οδήγησης στο Μπάμπη. Τι συμβαίνει όμως και τελικά καταλήγει να γράφεται στην σχολή του Χάρη;

Επεισόδιο: 35

Η Βέλη δε βλέπει πολύ καλά τελευταία, αλλά προσπαθεί να το κρατήσει κρυφό από τον Άγγελο…Η Ξένια ετοιμάζεται για μια ονειρεμένη έξοδο. Όμως κάτι απρόοπτο, χαλάει τα σχέδιά της.Ο Ηλίας είναι σίγουρος πως η Καίτη ενδιαφέρεται για τον Κίτσουλα ξανά. Θα κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει.Η Βούλα επηρεασμένη από τη Λιλίκα και την «αλλαγή» που τόλμησε να επιβάλει στον Μανούσο, προσπαθεί να ψήσει τον συντηρητικό Μηνά να κάνει το ίδιο.

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, X

 Κατάλληλο για άνω των 8 ετών

Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2021-2022

Σενάριο: Έλενα Σολωμού, Σάρα Γανωτή, Μαίρη Μουγιακάκου, Γιάννης Διακάκης, Φώφη Κώττη.  

Σκηνοθεσία:  Διονύσης Φερεντίνος.

Παίζουν: Ελένη Κοκκίδου, Αντώνης Αντωνίου, Κλέλια Ρένεση, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Τσεκούρας, Μαρία Χάνου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, Άννη Θεοχάρη, Τόλης Παπαδημητρίου.

Βασισμένο στη σειρά Escenas de Matrimonio των MEDIASET ESPANA & ALBA ADRIATICA (distributed by Mediterraneo)

Παραγωγή: GREEN PIXEL PRODUCTIONS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *