COSMOTE TV

Ο «θρύλος» του NBA και του Παναθηναϊκού, Ντομινίκ Ουίλκινς στο «PICK ΄N ROLL» της COSMOTE TV

17 Ιανουαρίου 2023

Μία αποκλειστική συνέντευξη που φέρνει μνήμες από τη δεκαετία του ‘90, παραχώρησε στην COSMOTE TV ο «θρύλος» του ΝΒΑ και του Παναθηναϊκού, Ντομινίκ Ουίλκινς. Μιλώντας στον Ρήγα Δάρδαλη, ο «άνθρωπος χαϊλάιτ»και ένας από τους καλύτερους dunkers στην ιστορία του NBA, διηγήθηκε ανέκδοτες ιστορίες από την θητεία του στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στην ιστορική κόντρα του με τον άλλοτε τεχνικό του «τριφυλλιού» Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, ενώ μοιράστηκε την εμπειρία του από τη σημερινή του θέση, ως σχολιαστής των αγώνων των Ατλάντα Χοκς. Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη του Ντομινίκ Ουίλκινς, μέσα από την εκπομπή «PICK N ROLL», την Τρίτη 17/1 (21.30, COSMOTE SPORT 4HD).

Στο πρόγραμμα της εκπομπής περιλαμβάνεται και η συνέντευξη του σέντερ της ΑΕΚ, Ακίλ Μίτσελ. Ο κορυφαίος παίκτης του φετινού Basketball Champions League, μίλησε στον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο για την μέχρι τώρα πορεία του στην Ένωση, ενώ γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του στο μάτι, που παραλίγο να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο studio της COSMOTE TV θα είναι αυτή την εβδομάδα ο αντιπρόεδρος της Αναντόλου Εφές, Τίτος Κομνηνός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *