Το δεύτερο μέρος της τηλεταινίας “Αυτή η νύχτα μένει”

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Απόψε στις 23:00, η ιστορία της Νύχτας συνεχίζεται.

Η διαμάχη Χρήστου και Στρατή, μετά την έντονη σύγκρουσή τους μέσα στο «Όνειρο», κορυφώνεται. Ο Στέλιος, υπό τις οδηγίες του Χρήστου, κυνηγά τον Στρατή και τελικά καταφέρνει να τον βάλει φυλακή. Όμως η «νίκη» του θα είναι προσωρινή καθώς δεν βρίσκει στοιχεία για να τον κρατήσει και αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο.

Η Ζέτα μαθαίνει από τον Στρατή ότι η γυναίκα που δεν μπορεί να ξεπεράσει, δεν ζει πια. Η Νίτσα αποκαλύπτει το παρελθόν της Ζέτας στον Στρατή. Τα εμπόδια ανάμεσα στον Στρατή και τη Ζέτα είναι πολλά κι εκείνος για να την προστατεύσει προσπαθεί να την διώξει από κοντά του.

Η Φωτεινή αναζητώντας την αλήθεια για το χαμό της μητέρας της καταλήγει στο συμπέρασμα ότι αυτοκτόνησε και η γιαγιά της το επιβεβαιώνει. Όταν το μαθαίνει ο Χρήστος βρίσκεται σε πανικό και στρέφεται για βοήθεια στη μητέρα του.

Ο Παπαδόπουλος πιέζει με κάθε τρόπο τον Στρατή να δώσει το μαγαζί του και του προσφέρει χρήματα, όμως, εκείνος είναι αποφασισμένος να πολεμήσει για να το κρατήσει ζωντανό.

Ο Μίλτος έχει πάρει ένα δρόμο χωρίς επιστροφή και φθάνει μέχρι την απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ η σχέση του με τον πατέρα του βρίσκεται πια σε ακραίο σημείο. Ο Στέλιος έχει να αντιμετωπίσει τόσο τη συμπεριφορά του γιού του όσο και τη νέα συνθήκη που δημιουργεί το χαρτί μετάθεσης που λαμβάνει.

Ο Χρήστος αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του κόμματος αλλά και να επενδύσει στη σχέση του με τη Βάσω.

Δείτε το trailerhttps://youtu.be/15kb2h21qQc

Οι νέες συγκλονιστικές εξελίξεις της Νύχτας έρχονται από τις 19 Ιανουαρίου, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:40.

Δείτε το trailerhttps://youtu.be/5P9hpbbjQnM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *