«Σώσε Με» – Πρεμιέρα για το νέο ΑΝΤ1+ Original

Streaming Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το παρελθόν είναι αμείλικτο

Το ψυχολογικό θρίλερ «Σώσε Με» κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στις 21:00 με διπλό επεισόδιο, αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+. Η πολυαναμενόμενη ΑΝΤ1+ Original σειρά είναι βασισμένη στο ομότιτλο best seller μυθιστόρημα του επιτυχημένου συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Δημήτρη Σίμου.

Με γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν σε Θράκη και Αθήνα, το «Σώσε Με» αποτελεί μια παραγωγή υψηλής κινηματογραφικής ποιότητας, με εντυπωσιακές εικόνες από την περιοχή της Κομοτηνής, ενός τόπου που χρωματίζεται από τη συνύπαρξη Χριστιανών και Μουσουλμάνων. Οι εύθραυστες ισορροπίες της τοπικής κοινωνίας κλυδωνίζονται από μια σειρά εγκλημάτων και εξαφανίσεων που ξυπνούν φαντάσματα του παρελθόντος.

Το «Σώσε Με» είναι μια ιστορία ενοχής, εκδίκησης και λύτρωσης που ζωντανεύει με συνταρακτικές ερμηνείες, γρήγορη σκηνοθεσία και πρωτότυπη μουσική που κόβει την ανάσα. Με φόντο την ελληνική επαρχία, η δυνατή πλοκή της σειράς παρασύρει τους πρωταγωνιστές της σε έναν συναισθηματικό ανεμοστρόβιλο πάθους και λύτρωσης. Το κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου πλέκει έναν ιστό που ενώνει ξανά τη μοίρα δύο γυναικών, τη στιγμή που το κρυμμένο παρελθόν της οικογένειας Πομάνου θα συναντήσει το παρόν και η σύγκρουση θα ξορκίσει κάθε μυστικό. Οι εξελίξεις προχωρούν με καταιγιστικό ρυθμό και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη, οδηγώντας σε έναν ανατρεπτικό επίλογο που δεν περιμένει κανείς.

Δείτε το trailer εδώ.

Η υπόθεση

Μια μοναχική καλλιτέχνης ξυλογλυπτικής, η Νικόλ Πομάνου (Δανάη Σκιάδη), επιστρέφει στο χωριό της στην Κομοτηνή για να συναντήσει την οικογένειά της στο μνημόσυνο του πατέρα της. Την επόμενη μέρα της άφιξής της, η μικρότερη αδελφή της εξαφανίζεται. Λίγα χιλιόμετρα μακριά, η αστυνόμος Δέσποινα Λουκίδη (Έλενα Μαυρίδου) φτάνει στην Κομοτηνή για να αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας. Η σωρός της ανακαλύπτεται στο Εθνικό Πάρκο Θράκης. Από το θύμα έχουν αφαιρεθεί τα μάτια. Και αυτό είναι μόνο η αρχή…

Επίσης πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Γεωργάκης, Μαρία Γεωργιάδου, Σύρμω Κεκέ, Έκτορας Λιάτσος, Άννα Μάσχα, Λίλα Μπακλέση, Κώστας Μπιμπής, Παύλος Ορκόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Μιχάλης Συριόπουλος.

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος

Σενάριο: Δημήτρης Σίμος, Πιέρρος Ανδρακάκος, Βαγγέλης Νάσης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Κασβίκης

Εκτέλεση παραγωγής των ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *