Οι εξελίξεις στο “Σασμό”: Δευτέρα ως Πέμπτη

Σειρές

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 49

Ο Παύλος ζητά αντάλλαγμα από την Καλλιόπη που την έσωσε από τη φωτιά. Τι θα πει όμως το πόρισμα της αστυνομίας; Ο Σταύρος συγκρούεται με τη Μαρίνα. Ο Αστέρης προσπαθεί να πει στην Αργυρώ την αλήθεια για το νεφρό. Ο Νικηφόρος παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι με την Νάντια, η οποία αποφασίζει να το εκμεταλλευτεί για να φτάσει στον Μαθιό. Η Βασιλική θέλει να μάθει τι χρωστάει η Αργυρώ στον Αστέρη.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου –  Επεισόδιο 50

Η Καλλιόπη ανακοινώνει τις αποφάσεις της στην οικογένεια, ενώ ο Σταύρος δέχεται την χαριστική βολή από την Αργυρώ. Παράλληλα η Αιμιλία κι ο Παύλος έρχονται ολοένα και πιο κοντά, προκαλώντας τον Δημήτρη να πάρει μια παρορμητική απόφαση. Την επόμενη μέρα η Αργυρώ, πιεσμένη από την οργή του Σταύρου, αναγκάζεται να κάνει κάτι που δεν περίμενε ποτέ.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 51

Η Αργυρώ εξασφαλίζει τη βοήθεια της Στέλλας, αλλά στην πορεία τα πράγματα δεν δείχνουν καλά, ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να το φτάσει στα άκρα. Την ίδια στιγμή η Νάντια συνεχίζει να δημιουργεί πρόβλημα στον Μαθιό, που νιώθει να βαδίζει πάνω σε κινούμενη άμμο. Ο Λευτέρης έχει υποψίες πως ο Ευθύμης τον έχει καταλάβει. Κάποιος έχει μιλήσει. Ο Νικηφόρος δέχεται μια ριψοκίνδυνη πρόταση απ’ τα ξαδέρφια του, ενώ ο Μανόλης συμπαραστέκεται στην Τζένη που έχασε τη γιαγιά της. Ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου –  Επεισόδιο 52

Μαρίνα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο που διατρέχει ο Αντώνης. Η Αργυρώ καλείται  να αντιμετωπίσει και έμπρακτα τις απειλές του Σταύρου και εναποθέτει τις ελπίδες της στη Στέλλα, που ακούει έκπληκτη τις αποκαλύψεις του Ευθύμη. Καθώς ο Δημήτρης λείπει, Αιμιλία και Παύλος έρχονται κοντά. Η Καλλιόπη, όμως, δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα. Η μεγάλη απειλή ωστόσο έρχεται από αλλού. Τα ξαδέλφια των Σταματάκηδων αποφασίζουν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και εμπλέκουν τον Νικηφόρο. Θα προλάβει ο Αστέρης και ο Μαθιός το κακό;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *