Εκβιασμοί και απειλές στην «Άγρια Γη» του ΣΚΑΪ

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Εκβιασμοί και απειλές βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Αντιπαραθέσεις χωρίς τέλος αλλά και όμορφες στιγμές που φωτίζουν τις σκοτεινές πλευρές των ηρώων. Στα νέα επεισόδια από τη Δευτέρα 12 έως την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου καθημερινά στις 18.50, στον ΣΚΑΪ οι ήρωες της σειράς «Άγρια Γη», βρίσκονται μπροστά σε καθοριστικές εξελίξεις.

Η Όλγα (Ζ. Δούκα) φοβάται τον Χρήστο (Ι. Σβιτάιλο) και ζητά τη βοήθεια του Άρη (Σ. Μιχαήλ). Όταν μαθαίνει για τη σχέση του με την Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη), δυσανασχετεί και τη φέρνει σε δύσκολη θέση μπροστά στο γιο της. Ο Άρης, σε ένα συγκινητικό κλίμα, συναντά τη μητέρα του Μυρτώ (Μ. Ζορμπά) για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια.

Ο Στέφανος, τυφλωμένος από τη ζήλια του για την Ελπίδα, συνεχίζει την κόντρα με τον Βλάσση (Ι. Παπαματθαίου) αλλά ανοίγει και νέο μέτωπο με την Όλγα. Όταν θα μάθει για τη σχέση του Άρη και της Ελπίδας, καταφεύγει στην αγκαλιά της Κατερίνας (Α.Μ. Ηλιάδου), την οποία όμως πληγώνει βαθιά.

Ο Μάνος (Θ. Πατριαρχέας), μετά την επιτυχή επέμβασή του στο εξωτερικό, ανακοινώνει σε όλους τα ευχάριστα και επιστρέφει στην Ελλάδα, έχοντας ξαναβρεί την όρασή του. Η επιστροφή τον φέρνει και πιο κοντά στον αληθινό έρωτα.

Ο Γιώργος (Ο. Τζιόβας), αφού έχει μάθει το παρελθόν της Νάντιας (Α. Ανδρέοβιτς της ζητά να χωρίσουν. Εκείνη, καταρρακωμένη, βρίσκει παρηγοριά στο φίλο της, Μάνο.

Ο Βλάσσης εκβιάζει τους πάντες για να αποσπάσει χρήματα, και απαγάγει τη Ρόζα (Λ. Ματσάγγου) με αναπάντεχες συνέπειες. Οι κινήσεις του γυρίζουν μπούμερανγκ και από θύτης γίνεται θύμα, καθώς γίνεται όμηρος του Στέφανου. Παράπλευρη απώλεια η Φιλιώ (Ν. Βλαβιανού), που για να βοηθήσει τον Βλάσση βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της.

Στο μεταξύ ο Αλέξης (Γ. Κοσκορέλλος) που έμαθε την αλήθεια για τον βιολογικό του πατέρα και η Κατερίνα, πληγωμένη και προδομένη από τον Στέφανο, αποφασίζουν να φύγουν από την Άγρια Πλαγιά.

Αποκαλύψεις και καταιγιστικές εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα από Δευτέρα 12 έως Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 18.50, στην «Άγρια Γη», στον ΣΚΑΪ.

#AgriaGi

instagram.com/agriagi_skaitv.gr/

Όλγα Γρίβα: «Γνώρισα την προδοσία. Τότε αποφάσισα να μην είμαι ποτέ πια το θύμα!..»

Άρης Μάρκου: «Οικογένεια, περιουσία, πατρίδα! Μου τα πήρε όλα!..»

Ελπίδα Γρίβα: «Από μικρή γνώρισα την σκληρή πλευρά της ζωής. Κι αυτό με γέμισε οργή!..»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *