Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει το ευρωπαϊκό του ταξίδι ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Ολυμπιακός αναμετράται εντός έδρας με τη Ναντ για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League, με αποκλειστικό προορισμό την COSMOTE TV. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το ισόπαλο 1-1 στη Γερμανία με τη Φράιμπουργκ, έμειναν εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας. Την Πέμπτη 3/11 (19.45, COSMOTE SPORT 2HD) θα επιδιώξουν να ολοκληρώσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Γάλλους, οι οποίοι είναι ζωντανοί για τη 2η θέση.

Την ίδια μέρα, το πρόγραμμα της COSMOTE TV είναι γεμάτο δράση, με 14 ακόμα ματς από την 6η και τελευταία αγωνιστική των UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League. Η βραδιά αναμένεται συγκλονιστική, αφού υπάρχουν πολλά ευρωπαϊκά εισιτήρια που ψάχνουν κάτοχο, ενώ σε πολλούς ομίλους κρίνεται η πρωτιά, η οποία είναι σημαντική για τη συνέχεια.

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT, θα βρίσκεται μέσα σε κάθε φάση για να μεταφέρει πλούσιο υλικό, όλα τα στιγμιότυπα και το πλήρες ρεπορτάζ, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε παιχνίδι.

UEFA Europa League

Στον 5ο όμιλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «κονταροχτυπιέται» στην Ισπανία με την αήττητη Ρεάλ Σοσιεδάδ  (19.45, COSMOTE SPORT 3HD), στο ντέρμπι κορυφής του γκρουπ. Στον 3ο όμιλο η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο υποδέχεται στο «Ολίμπικο» τη βουλγαρική Λουντογκόρετς (22.00, COSMOTE SPORT 4HD). Και οι δυο ομάδες έχουν από 7 βαθμούς, επομένως η νικήτρια «σφραγίζει» το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης και στέλνει αυτόματα την ηττημένη στο UEFA Europa Conference League.

Στον 8ο όμιλο ο Ερυθρός Αστέρας αγωνίζεται στο Μόντε Κάρλο απέναντι στη Μονακό (19.45, COSMOTE SPORT 4 HD), σε ένα ματς «ζωής και θανάτου» και για τις δυο πλευρές. Την ίδια ώρα στο 6ο γκρουπ (19.45, COSMOTE SPORT 7HD) η Λάτσιο φιλοξενείται από τη Φέγενορντ, η οποία ελπίζει τόσο σε νίκη δική της, όσο και σε ισοπαλία της Στουρμ Γκρατς με τη Μίντιλαντ.

UEFA Europa Conference League

Μετά την πολύτιμη εκτός έδρα νίκη της κόντρα στη Σλοβάτσκο, η Κολoνία είναι η οικοδέσποινα απέναντι στην πρωτοπόρο Νις (22.00, COSMOTE SPORT 8HD). Οι Γερμανοί «καίγονται» για τους 3 βαθμούς, για να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης, ενώ οι Γάλλοι σε περίπτωση «διπλού», βλέπουν μέχρι και πρωτιά στον όμιλο. Γάνδη και Μόλντε συγκρούονται στο Βέλγιο (19.45, COSMOTE SPORT 8HD), με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη και τους Νορβηγούς να βολεύονται και με ισοπαλία.

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Τον αγώνα του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα περιγράψει στις 19.45 ο Γιώργος Θαναηλάκης, στην παρουσίαση θα είναι ο Αντρέα Παλομπαρίνι, στο ρεπορτάζ οι Δημήτρης Σπηλιόπουλος και Έλενα Παπαδοπούλου. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, η ειδική postgame εκπομπή (21.45, COSMOTE SPORT 2HD) θα μας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα και θα προβάλλει αποκλειστικές δηλώσεις του Μίτσελ και των παικτών του.

Από τις 18.30 η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα βρίσκεται στις επάλξεις, με την εκπομπή «European Football Show» (COSMOTE SPORT 1HD) και τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Τα μεσάνυχτα η εκπομπή θα επιστρέψει με τα καλύτερα στιγμιότυπα, το ρεπορτάζ και την ψηφιακή ανάλυση των αναμετρήσεων της ημέρας.

Η εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» με τον Τόλη Χριστοφοράκη θα «ξεναγήσει» σε δυο ζώνες (19.45-22.00, COSMOTE SPORT 1HD) τους τηλεθεατές της COSMOTE TV στα ευρωπαϊκά γήπεδα, παρουσιάζοντας όλα τα γκολ και τα highlights της βραδιάς από το UEFA Europa League και το UEFA Conference League.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων της Πέμπτης 3/11:

UEFA Europa League

ΌμιλοςΠαιχνίδιΏραΚανάλι
7οςΟλυμπιακός- Ναντ19.45COSMOTE SPORT 2HD
5οςΡεάλ Σοσιεδάδ- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ19.45COSMOTE SPORT 3HD
8οςΜονακό- Ερυθρός Αστέρας19.45COSMOTE SPORT 4HD
Τράμπζονσπορ- Φερεντσβάρος19.45COSMOTE SPORT 5HD
6οςΦέγενορντ- Λάτσιο19.45COSMOTE SPORT 7HD
1οςΆρσεναλ- Ζυρίχη22.00COSMOTE SPORT 3HD & COSMOTE SPORT 4K
3οςΡόμα- Λουντογκόρετς22.00COSMOTE SPORT 4HD
2οςΡεν- ΑΕΚ Λάρνακας22.00COSMOTE SPORT 5HD
Ντιναμό Κιέβου- Φενερμπαχτσέ22.00COSMOTE SPORT 7HD

UEFA Europa Conference League

ΌμιλοςΠαιχνίδιΏραΚανάλι
1οςRFS- Φιορεντίνα17.30COSMOTE SPORT 8HD
4οςΜπασάκσεχιρ- Χαρτς17.30COSMOTE SPORT 9HD
6οςΓάνδη- Μόλντε19.45COSMOTE SPORT 8HD
6οςΣλάβια Πράγας- Σίβασπορ19.45COSMOTE SPORT 9HD
4οςΚολoνία- Νις22.00COSMOTE SPORT 8HD
2οςΣίλκεμποργκ- Άντερλεχτ22.00COSMOTE SPORT 9HD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *