Η πιο ανατρεπτική οικογένεια, «Η δική μας οικογένεια» στο Open

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 20.00 η «ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Επεισόδιο 2

Ένα μήνα μετά το τραγικό, αεροπορικό δυστύχημα επικρατεί ένα χάος στο σπίτι των Μακρήδων. Η θεία των παιδιών, η μόνη εξ’ αίματος συγγενής τους, είναι άφαντη. Ο δικηγόρος πιέζει τον Δημήτρη να τη βρει αλλιώς θα πρέπει να δοθούν τα παιδιά για υιοθεσία. Μια άλλη όμως εξ’ αίματος συγγενής των παιδιών, παραμένει άγνωστη σε όλους. Συγγενής της Νεφέλης για την ακρίβεια. Είναι η Αγγελική, η πραγματική της μητέρα. Είχε επικοινωνήσει με τη Μαργαρίτα, τη θετή μητέρα της Νεφέλης, και εκείνη είχε δεχτεί να τις γνωρίσει. Δυστυχώς, το δυστύχημα και ο ξαφνικός θάνατος της Μαργαρίτας ανέτρεψαν τα σχέδια τους και η Αγγελική έχασε την ευκαιρία να γνωρίσει την κόρη της. Μέσα σ’ όλες αυτές τις ανατροπές και τα προβλήματα, εμφανίζεται και ο αδερφός του Δημήτρη, ο Παύλος. Άφραγκος όπως πάντα, ισχυρίζεται ότι ήρθε για να στηρίξει ψυχολογικά τον αδερφό του μετά το χαμό του φίλου του και της γυναίκας του. Αλλά δεν είναι ο μόνος που ξαναγυρίζει. Ο Διονύσης, πρώην μηχανικός στην εταιρεία, έχει επιστρέψει από την Ιταλία κι έχει μεγάλα σχέδια για το γιο του, τον Ορέστη, που προς το παρόν είναι ο 2ος οδηγός της ομάδας. Όταν ο Δημήτρης προσπαθεί να πάρει τον ελάχιστο έλεγχο και επιμένει ότι πρέπει να προσλάβουν οικιακή βοηθό για να βοηθάει την Ευδοκία, η Αγγελική αποφασίζει κι αυτή να πάρει τον έλεγχο σε κάτι πολύ πιο σημαντικό. Θα πάει να γνωρίσει την κόρη της. Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως τα περιμένει…

Η πιο ανατρεπτική οικογένεια, «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου και του Πάνου Κούτρα, καθημερινά στις 20.00 στο OPEN.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Πάνος Κούτρας

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου

Πρωταγωνιστούν: Μάριος Αθανασίου, Ελένη Βαΐτσου, Νίκος Πουρσανίδης, Απόστολος Γκλέτσος, Νίκος Βερλέκης, Ελίνα Μάλαμα, Ρένος Ρώτας, Ελένη Κρίτα, Χριστίνα Τσάφου, Πάρης Θωμόπουλος, Κωνσταντίνα Κομμάτα, Κατερίνα Αντζουλάτου, Νικόλας Χαλκιαδάκης και η Υρώ Μανέ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *