H πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη συνεχίζεται αποκλειστικά στην Cosmote Tv

COSMOTE TV ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

O Ολυμπιακός συνεχίζει το ευρωπαϊκό του «ταξίδι», με τη νέα του αναμέτρηση στους ομίλους του UEFA Europa League να έχει αποκλειστικό προορισμό την COSMOTE TV.  

Στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από την Ναντ, αναζητώντας τη νίκη κόντρα στη Φράιμπουργκ του πολύπειρου Κρίστιαν Στράιχ. Η σέντρα θα δοθεί σήμερα στις 19.45 στο COSMOTE SPORT 2HD.

Εκτός από τη μονομαχία των «ερυθρολεύκων», οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν 10 ακόμα αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, καθώς και όλη τη δράση από το UEFA Europa Conference League (φάση ομίλων – 2η αγωνιστική).

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Τον παλμό θα μεταφέρει για μια ακόμη φορά η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT. Από τις 18.30 (COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE TV YouTube channel) η εκπομπή «European Football Show», με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα θα παρουσιάσει όλο το ρεπορτάζ και τα τελευταία νέα των ομάδων.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθούν αποκλειστικές δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν και των παικτών του, ενώ θα πραγματοποιηθούν ζωντανές συνδέσεις με το «Γ. Καραϊσκάκης». Εκεί θα βρίσκονται οι Αντρέα Παλομπαρίνι, Δημήτρης Σπηλιόπουλος και Πάρης Τσελεπίδης για να μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις πριν από το Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ που θα περιγράψει ο Γιώργος Θαναηλάκης. Με το σφύριγμα λήξης του αγώνα, οι συνδρομητές θα παραμείνουν στο COSMOTE SPORT 2HD για τις αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην κάμερα της COSMOTE TV, όλο το ρεπορτάζ και τις αναλύσεις των πιο καθοριστικών φάσεων μέσα από ειδική postgame εκπομπή.

Τα μεσάνυχτα θα συντονιστούν και πάλι στο COSMOTE SPORT 1HD, καθώς το «European Football Show» θα επιστρέψει με τα καλύτερα στιγμιότυπα, το ρεπορτάζ και την ψηφιακή ανάλυση των αγώνων της ημέρας.

Και αυτή την εβδομάδα, η εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» με τον Τόλη Χριστοφοράκη θα «ξεναγήσει» τους τηλεθεατές της COSMOTE TV στα ευρωπαϊκά γήπεδα, παρουσιάζοντας όλα τα γκολ και τις σημαντικότερες φάσεις της αγωνιστικής μέρας από το UEFA Europa League και το UEFA Conference League.

Η υπόλοιπη δράση του UEFA Europa League

Εκτός του Ολυμπιακός-Φράιμπουγκ, το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων περιλαμβάνει 10 ακόμα αγώνες, που θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Στις 19.45, θα ακουστεί το σφύριγμα έναρξης για το Μίντιλαντ-Λάτσιο (COSMOTE SPORT 4HD), το Καραμπάγκ-Ναντ (COSMOTE SPORT 7HD) και το Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ομόνοια (COSMOTE SPORT 8HD).  Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Σερίφ Τιρασπόλ των Γιάννη-Φοίβου Μπότου και Στέφανου Ευαγγέλου (COSMOTE SPORT 3HD), ενώ η Τραμπζονσπόρ των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη θα διεκδικήσει την πρώτη της νίκη, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (COSMOTE SPORT 9HD).

Στις 22.00 θα ακολουθήσει η σέντρα 5 ακόμα αναμετρήσεων. Στο COSMOTE SPORT 3HD η Ρόμα, που προέρχεται από ήττα απέναντι στην Λουντογκόρετς θα φιλοξενήσει την Ελσίνκι. Η Λουντογκόρετς  από την άλλη, θα στοχεύσει σε ακόμα μία νίκη, έχοντας αυτή τη φορά αντίπαλο, την Μπέτις (COSMOTE SPORT 4HD). Στο COSMOTE SPORT 7HD θα μεταδοθεί το Ρεν-Φενέρμπαχτσε, ενώ στο COSMOTE SPORT 8HD ανήκει η συνάντηση της Μπράγκα με την Ουνιόν Βερολίνου, που πριν λίγα 24ωρα βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην πρώτη θέση της εγχώριας λίγκας. Στο COSMOTE SPORT 9HD θα μονομαχήσουν η Ντινάμο Κιέβου και η ΑΕΚ Λάρνακας.

UEFA Europa Conference League

Στη μάχη της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League «ρίχνονται» 4 ζευγάρια. Στις 19.45 θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια Απόλλων Λεμεσού-Ντίνπρο (COSMOTE SPORT 5HD) και Σλάβια Πράγας-Μπάλκανι (COSMOTE SPORT 6HD), ενώ στις 22.00 η σκυτάλη θα δοθεί στα Μπασακσεχίρ-Φιορεντίνα (COSMOTE SPORT 5HD) και Παρτίζαν-Νις (COSMOTE SPORT 6HD).

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων της Πέμπτης 15/9:

UEFA Europa League

ΌμιλοςΠαιχνίδιΏραΚανάλι
7οςΟλυμπιακός-Φράιμπουργκ19.45COSMOTE SPORT 2HD
5οςΣερίφ Τιρασπόλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ19.45COSMOTE SPORT 3HD
6οςΜίντιλαντ-Λάτσιο19.45COSMOTE SPORT 4HD
7οςΚαραμπάγκ-Ναντ19.45COSMOTE SPORT 7HD
5οςΡεάλ Σοσιεδάδ-Ομόνοια19.45COSMOTE SPORT 8HD
8οςΤραμπζονσπόρ-Ερυθρός Αστέρας19.45COSMOTE SPORT 9HD
3οςΡόμα-Ελσίνκι22.00COSMOTE SPORT 3HD
3οςΜπέτις-Λουντογκόρετς22.00COSMOTE SPORT 4HD
2οςΡεν-Φενέρμπαχτσε22.00COSMOTE SPORT 7HD
4οςΜπράγκα-Ουνιόν Βερολίνου22.00COSMOTE SPORT 8HD
2οςΝτινάμο Κιέβου-ΑΕΚ Λάρνακας22.00COSMOTE SPORT 9HD

UEFA Europa Conference League

ΌμιλοςΠαιχνίδιΏραΚανάλι
5οςΑπόλλων Λεμεσού-Ντίνπρο19.45COSMOTE SPORT 5HD
7οςΣλάβια Πράγας-Μπάλκανι19.45COSMOTE SPORT 6HD
1οςΜπασακσεχίρ-Φιορεντίνα22.00COSMOTE SPORT 5HD
4οςΠαρτίζαν-Νις22.00COSMOTE SPORT 6HD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *