Εντυπωσιακό θέαμα και συγκινήσεις στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2022 με μεγάλο χορηγό την Cosmote

BLACK COSMOTE TV ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Ένα εντυπωσιακό θέαμα, με γρήγορες ταχύτητες και δυνατές συγκινήσεις, έζησαν όσοι παρακολούθησαν το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που διεξήχθη 8-11 Σεπτεμβρίου, με Μεγάλο Χορηγό την COSMOTE. Σε 16 ειδικές διαδρομές, που ξεκίνησαν από την πολυαναμενόμενη διαδρομή στο ΟΑΚΑ και συνεχίστηκαν σε Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα, 67 πληρώματα προσέφεραν μια μοναδική εμπειρία στο κοινό και ανανέωσαν το «ραντεβού» τους για την επόμενη χρονιά. Το φημισμένο «Ράλλυ των Θεών» κάλυψε και φέτος η COSMOTE TV, προσφέροντας στους συνδρομητές της υψηλού επιπέδου κάλυψη, με πλούσιο ρεπορτάζ, αφιερώματα και συνεντεύξεις.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών που πραγματοποίησε μία εβδομάδα πριν από τον αγώνα η ομάδα της M-Sport στην περιοχή του Λουτρακίου, οι τυχεροί του online διαγωνισμού της COSMOTE έζησαν την μοναδική εμπειρία της συνοδήγησης με τον κορυφαίο Βρετανό οδηγό Gus Greensmith, στο ολοκαίνουργιο Ford Puma Hybrid Rally1. Ήταν, μάλιστα, οι πρώτοι στην Ελλάδα –κι ανάμεσα σε ελάχιστους παγκοσμίως- που έτρεξαν με το συγκεκριμένο υβριδικό αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Στα highlights του τετραημέρου ήταν η εντυπωσιακή υπερειδική διαδρομή (EKO Super Special Stage) στο ΟΑΚA, όπου σε ένα κατάμεστο γήπεδο οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τους καλύτερους οδηγούς ράλλυ στον κόσμο. Μεταξύ των θεατών και 50 τυχεροί συνδρομητές COSMOTE που κέρδισαν μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των οδηγών στην υπερειδική στο ΟΑΚΑ.

Μετά από την EKO Super Special Stage στο Ολυμπιακό Στάδιο, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις συνεχίστηκε στα βουνά, με τέρμα τα γκάζια, στις σκληρές, χωμάτινες ειδικές διαδρομές. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και ολοκληρώθηκε με τον θρίαμβο του Thierry Neuville. Κορυφαίοι οδηγοί και συνοδηγοί απ’ όλο τον κόσμο προσέφεραν πλούσιο θέαμα, διανύοντας με απίστευτες ταχύτητες τα 300χλμ. των ειδικών διαδρομών.

«Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ήταν μια εκπληκτική εμπειρία. Ένας δυναμικός και απαιτητικός αγώνας που μας ενθουσιάζει όλους, αλλά και ένα σημαντικό γεγονός που προβάλλει τη χώρα μας διεθνώς. Είναι χαρά μας που στηρίξαμε για μια ακόμη χρονιά την κορυφαία αυτή αθλητική διοργάνωση», δήλωσε η κα Λιάνα Μόσχου, Διευθύντρια Marketing Communications Strategy Ομίλου ΟΤΕ.

Όλη η δράση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ζωντανά στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV ως αποκλειστικός Broadcaster του FIA World Rally Championship (WRC) και μέσα από το ειδικό pop up κανάλι COSMOTE SPORT ACROPOLIS RALLY, μετέφερε ζωντανά όλη τη δράση του αγωνιστικού τετραημέρου. Συνολικά, με περισσότερες από 30 ώρες ειδικών αφιερωμάτων, 18 ώρες live μεταδόσεων, 13 ώρες ζωντανών εκπομπών, συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και αναλυτικά ρεπορτάζ, τα κανάλια COSMOTE SPORT ήταν και φέτος ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στην Ελλάδα για 2η χρονιά ο Παγκόσμιος Τελικός eSports WRC

Λίγο πριν την έναρξη της υπερειδικής διαδρομής στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα «Κασιμάτης» του Ολυμπιακού Σταδίου, και ο παγκόσμιος τελικός eSports WRC, τον οποίο μετέδωσε η COSMOTE TV. Ένα eSports gaming event που διοργανώθηκε για δεύτερη φορά στην Ελλάδα με τη συμμετοχή των καλύτερων Ελλήνων και ξένων παικτών παγκοσμίως.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *