Το «Ράλλυ των Θεών» ξεκινάει στην Cosmote Tv

COSMOTE TV ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Η ώρα του EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2022 πλησιάζει κι από τις 5 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου το pop-up κανάλι COSMOTE SPORT ACROPOLIS RALLY θα γίνει ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις του «Ράλλυ των Θεών». Με περισσότερες από 30 ώρες ειδικών αφιερωμάτων, 18 ώρες live μεταδόσεων όλης της αγωνιστικής δράσης του τετραημέρου, 13 ώρες ζωντανών εκπομπών, συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και πλούσια ρεπορτάζ, το μόνο που θα λείψει από τους τηλεθεατές της COSMOTE TV είναι το χώμα από τις ειδικές διαδρομές.

Το πρόγραμμα του COSMOTE SPORT ACROPOLIS RALLY ξεκινά τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές παλαιότερων Ράλλυ Ακρόπολις, από το 1951 έως και σήμερα, παρουσιάσεις οδηγών και ομάδων, συνεντεύξεις και πολλά ακόμη, μέσα από ειδικά αφιερώματα, εκπομπές και ντοκιμαντέρ.

Καθημερινά, ο Αντρέα Παλομπαρίνι και ο Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος θα παρουσιάζουν ζωντανά την εκπομπή «Acropolis Rally Show» και μαζί με τους ρεπόρτερ Βιδιάνο Ρούσσο, Κώστα Κατέβα και την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV, θα μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, παρασκήνιο και ρεπορτάζ, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του EKO Ράλλυ Ακρόπολις.

Το τετραήμερο 8-11/9 η δράση θα κορυφωθεί, ξεκινώντας με την EKO Super Special Stage και θα συνεχιστεί με τις ειδικές διαδρομές του Λουτρακίου, της Φθιώτιδας, της Βοιωτίας και της Φωκίδας. Ως αποκλειστικός broadcaster του FIA World Rally Championship (WRC) έως το 2025, η COSMOTE TV έχει ετοιμάσει μια μεγάλη παραγωγή με 50 τεχνικούς, 10 δημοσιογράφους και 15 κάμερες, εκ των οποίων η μια εναέρια για την πανοραμική κάλυψη της υπερειδικής του ΟΑΚΑ, ώστε να προσφέρει την καλύτερη τηλεοπτική εμπειρία στους λάτρεις των 4 τροχών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *