Νέα σεζόν με φουλ της ενημέρωσης στον Σκάι

Ενημερωτικές Εκπομπές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η νέα σεζόν ξεκινά δυναμικά στον ΣΚΑΪ με την επίσημη έναρξη των ενημερωτικών εκπομπών, της ναυαρχίδας του προγράμματος του σταθμού.  

Από τη Δευτέρα 29/8 και καθημερινά από τις 05.00 το πρωί, ο Άκης Παυλόπουλος και η Μάρω Καρούση, θα μας μεταφέρουν την «ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ» της επικαιρότητας.

Ουσιαστική ανάλυση σε όλα όσα διαμορφώνουν την επικαιρότητα της ημέρας θα μας προσφέρει για ακόμα μία σεζόν, η εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ». Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη θα βρίσκονται καθημερινά στις 06.00, στον ΣΚΑΪ, με όλα όσα περιλαμβάνει η ατζέντα της ημέρας.

Ανανεωμένοι και σε νέα ώρα επιστρέφουν στις 29/8 οι πιο ταιριαστοί «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» της ελληνικής τηλεόρασης! Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας μετακομίζουν… μεσημέρι στις 12.00 ακριβώς

Ο Γιώργος Αυτιάς με το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ», κάθε Σαββατοκύριακο στις 05.30.

«ΟΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΙ» κάθε Σαββατοκύριακο από τις 27/8 στις 10.00. Ο ειδικός του πολιτικού ρεπορτάζ, Γιάννης Πιτταράς που επέστρεψε στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ΣΚΑΪ, και ο Γιώργος Γρηγοριάδης  που τιμά το ελεύθερο ρεπορτάζ εδώ και 22 χρόνια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *