UEFA Champions League: οι ρεβάνς που θα κρίνουν τα τελευταία «εισιτήρια» για τους ομίλους έρχονται στην COSMOTE TV

BLACK COSMOTE TV ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Η αντίστροφη μέτρηση για τη φάση των ομίλων της σεζόν 2022-23 του UEFA Champions League έχει ξεκινήσει, καθώς το διήμερο 23-24/8 θα διεξαχθούν οι τελευταίοι αγώνες των play-offs. Μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT, οι φαν του ποδοσφαίρου θα μάθουν τις 6 ομάδες που θα πάρουν τα εναπομείναντα εισιτήρια για τους ομίλους τους διοργάνωσης.

Την Τρίτη 23/8, στις 22.00 στο COSMOTE SPORT 2HD θα αρχίσει το Μπενφίκα-Ντινάμο Κιέβου, με την ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, να έχει στις «αποσκευές» της το 2-0 του πρώτου ματς στο Λοτζ. Την ίδια ώρα στο COSMOTE SPORT 3HD θα δοθεί η σέντρα του Βικτόρια Πλζεν-Καραμπάγκ, ενώ στο COSMOTE SPORT 8HD θα ξεκινήσει το Ερυθρός Αστέρας-Μακάμπι Χάιφα.

Την Τετάρτη 24/8, στις 22.00 θα κριθούν οι τρεις τελευταίες θέσεις για τους ομίλους του UEFA Champions League. Στο COSMOTE SPORT 2HD θα διεξαχθεί το Αϊντχόφεν-Ρέιντζερς, με την ομάδα του Ρουντ φαν Νίστελροϊ να έχει το πλεονέκτημα της έδρας σε μία αναμέτρηση που κρίνεται καθοριστική μετά το 2-2 του πρώτου ματς. Στο COSMOTE SPORT 3HD θα μεταδοθεί το Τράμπζονσπορ-Κοπεγχάγη. Η ομάδα των Ζέκα και Μάριου Οικονόμου επικράτησε 2-1 της τουρκικής ομάδας που χάρη στο γκολ του Τάσου Μπακασέτα μπορεί και διατηρεί ζωντανή την ελπίδα για πρόκριση. Στο COSMOTE SPORT 8HD θα μεταδοθεί το Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Μπόντο Γκλιμτ.

Πλούσια κάλυψη από τα κανάλια COSMOTE SPORT

Και τις δύο ημέρες της αγωνιστικής δράσης η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο θα κρατήσει συντροφιά στους συνδρομητές, παρουσιάζοντας πριν και μετά από τις αναμετρήσεις, όλο το ρεπορτάζ, τα highlights και τις τοποθετήσεις των πρωταγωνιστών (21.00 & 00.00, COSMOTE SPORT 1HD). Για λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από όλα τα ματς του διημέρου 23-24/8, οι φαν του ποδοσφαίρου θα έχουν στη διάθεσή τους την εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό» με τον Μιχάλη Τσόχο (Τρίτη 23/8 & Τετάρτη 24/8, 22.00, COSMOTE SPORT 1HD). 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *