Καλοκαίρι στo Vodafone TV

BLACK SCANNER Streaming Ταινίες

To Vodafone TV παρουσιάζει το ανανεωμένο πρόγραμμα του καλοκαιριού με βραβευμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων, κωμικές σειρές, ροκ ντοκιμαντέρ, μυστήρια και υπερήρωες για ένα καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες θέασης για όλη την οικογένεια.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠO TO DISNEY+

«SpiderMan: Η Επιστροφή στον Τόπο του»

Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο νεαρός Πίτερ Πάρκερ επιστρέφει στο σπίτι του, όπου ζει με την θεία Μέι κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούργιου του μέντορα, Τόνι Σταρκ. Σύντομα όμως ένας καινούργιος εχθρός κάνει την εμφάνισή του.

«American Dad»

Ο 18ς κύκλος της επιτυχημένης κωμικής σειράς κινουμένων σχεδίων , ξαναφέρνει στο προσκήνιο τον Stan Smith, πράκτορα της C.I.A., που θα φτάσει στα άκρα για να προστατεύσει την αγαπημένη του Αμερική από το υπέρτατο κακό.​

«Κάτω απ’ τη Σημαία του Ουρανού»

Η πίστη ενός αφοσιωμένου ντετέκτιβ δοκιμάζεται καθώς ερευνά μια βάναυση δολοφονία που φαινομενικά συνδέεται με τη σπείρα μιας φαινομενικά φιλήσυχης οικογένειας της Γιούτα και τη δυσπιστία τους προς την κυβέρνηση.  Το «Κάτω απ’ τη Σημαία του Ουρανού» φέρνει τον Andrew Garfield στο Disney+ και τα πράγματα μοιάζουν πολύ σκοτεινά.

«She-Hulk: Attorney at Law»

Στo«SheHulk: Attorney at Law», η  Jennifer Waletrs, δικηγόρος που ειδικεύεται σε κάπως διαφορετικές από τις “άνθρωπινές” νομικές υποθέσεις γίνεται σούπερ ηρωίδα χωρίς να το θέλει με τη βοήθεια του αδελφού της.​ Η Τέταρτη Φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel περιέχει έναν καινούργιο χαρακτήρα, που ήρθε για να μείνει. ​Πρεμιέρα 18/08.

«I am Groot»

Σας έλειψε; Το «I am Groot» είναι η νεα μίνι σειρα με πρωταγωνιστή το Baby Groot, το αγαπημένο δεντράκι με την παιχνιδιάρικη φωνή και έρχεται για να μας συστήσει τους νεους και ασυνήθιστους φίλους του. 

«Lightyear»

Η μυθολογία του «Toy Story» δεν έχει τελειωμό. Στο «Lightyear», τη φετινή καλοκαιρινή προσθήκη στον κατάλογο της Disney/Pixar, γνωρίζουμε τον ήρωα που ενέπνευσε το έτερο αγαπημένο παιχνίδι του Andy και τον ακολουθούμε σε μια απίστευτη διαγαλαξιακή περιπέτεια.   ​

«LEGO STAR WARS: Καλοκαιρινές Διακοπές»

Στο “LEGO STAR WARS: Καλοκαιρινές Διακοπές”, η Ρόουζ, ο Ρέι, ο Φιν, ο Πόε και ο Τσουμπάκα αναζητούν τη χαλάρωση στον ήλιο του καλοκαιριού μετά τη μοιραία μάχη τους με τον Πάλπατιν. Όπως αποδεικνύονται συχνά στις οικογενειακές διακοπές, τα σχέδια τους αλλάζουν και μια απειλή εμφανίζεται. How cool?​

Pixar αφιέρωμα

Επιπλέον, όλοι μπορούν να γιορτάσουν με το περιεχόμενο των Disney και Pixar, απολαμβάνοντας περισσότερες απίθανες ιστορίες και περιπέτειες από τους δημιουργούς του «Lightyear» των Disney και Pixar που στριμάρει τώρα στο Disney+, αλλά και να εξερευνήσουν το μοναδικό σύμπαν της Pixar τον Αύγουστο στο Vodafone TV.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ, ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΗΒΟ


«The Father of the Bride»

H κλασική ρομαντική κομεντί των 90s με τον κλασικό μπαμπά που δεν βλέπει με καλό μάτι τον γαμπρό του, εκείνον που θα πάρει την κόρη του μακριά του αναβιώνει 30 χρόνια μετά με τον Άντι Γκαρσία στον πρώτο ρόλο για λογαριασμό του νοσταλγικού ΗΒΟ. ​ Και παραμένει το ίδιο ξεκαρδιστική και…αθώα.

«House of the Dragon»

Το «House of the Dragon», το πρίκουελ του Game of Thrones,  έφτασε! Τοποθετημένο 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones, αφηγείται την ιστορία της βασιλείας House Targaryen. Πρεμιέρα 21/08.

«RAP SH!T»

Η Swana και η Mia, ξένες σε ένα καινούργιο περιβάλλον προσπαθούν να βγουν στην επιφάνεια κάνοντας την ραπ, πρωταγωνίστρια στη ζωή τους. Το «RAP SH!T είναι εκείνο το μουσικό κάτι που ήθελες για αυτό το καλοκαίρι, αποκλειστικά στο Vodafone TV, από το ΗΒΟ από τις 21/7.

«Pretty Little Liars: Original Sin»

Το γνωστό teen horror drama έρχεται στο ΗΒΟ για να εξερευνήσει την αρχή του κακού ενός μασκοφόρου που «τιμωρεί» έφηβα κορίτσια για τις αμαρτίες των γονιών τους. Διαθέσιμο από τις 28/7.

«Industry»

Στο «Industry», νέοι τραπεζίτες και έμποροι ψάχνουν τον δρόμο τους στον οικονομικό κόσμο μετά την κατάρρευση της το 2008. Γεμάτο ίντριγκα και ανατροπές το “Industry” είναι εκείνο που αναζητάς για να σου κάνει παρέα αυτόν τον Αύγουστο.​

«The Anarchists»

Το 2015, ο Jeff Berwick, ένας Καναδός επιχειρηματίας ξεκίνησε ένα συνέδριο στο Ακαπούλκο του Μεξικού με την ελπίδα να προωθήσει την αναρχία στην πιο αγνή της μορφή – ένα ιδανικό που υποστηρίζει την απουσία κυβέρνησης με απόλυτη ατομική αυτοδιοίκηση. Το ΗΒΟ ακολουθεί το χρονικό ανόδου του.

«Mind Over Murder»

H παράξενη ιστορία έξι ατόμων που καταδικάστηκαν για τον φόνο της αγαπημένης 68χρονης γιαγιάς, Helen Wilson, το 1985, στη Νεμπράσκα. Παρά το γεγονός ότι πέντε από τα άτομα αρχικά ομολόγησαν το έγκλημα, οι «Beatrice Six» όπως έγιναν γνωστοί, αθωώθηκαν με στοιχεία DNA το 2009, μια τροπή στα γεγονότα που δίχασε και εξόργισε την οικογένεια της Helen Wilson.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟ VODAFONE TV

«The Fallout»

Μετά από μια σχολική τραγωδία, η Βάντα προσπαθεί να ξαναφτιάξει τους δεσμούς με την οικογένεια και τους φίλους της, συναντώντας διαρκώς τείχη που την κλείνουν έξω από τον κόσμο που μοιάζει ξένος. Το «The Fallout» αγγίζει τα σημάδια μιας εφηβείας, σχεδόν ξεχασμένης, που απρόσμενα καταλήγει εφιαλτική. ​

«Prizefighter: The Life Of Jem Belcher»

Η άγνωστη και αληθινή ιστορία ενός χαρισματικού νεαρού πυγμάχου που πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις και κατάφερε να γίνει πρωταθλητής Αγγλίας. To «Prizefighter: The Life Of Jem Belcher» μας ταξιδεύει στις αρχές του 19ου αιώνα, όταν η πυγμαχία ήταν ακόμα ένα πρωτόγονο άθλημα και μας συστήνει τον Ράσελ Κρόου σε έναν αναπάντεχο ρόλο. ​


«Καλή Τύχη Λίο Γκράντε»

Μια μεσήλικη  γυναίκα ψάχνει τον έρωτα, αλλά κυρίως το σεξ, παρέα με έναν κατά πολύ μικρότερό της άντρα. Στον πιο απενοχοποιημένο ρόλο της καριέρας  της, η Έμα Τόμσον δίνει ένα ρεσιτάλ ερμηνείας, μα κυρίως μιλάει στις καρδιές εκείνων που πιστεύουν -και καλά κάνουν- πως ο έρωτας και η αγάπη δεν έχουν ηλικία. Πρεμιέρα 31/7.

NETFLIX & AMAZON PRIME

Μέσα από τις εφαρμογές του, το Vodafone TV παρέχει πρόσβαση σε Netflix και Amazon Prime. Το Netflix παρουσιάζει το «Sandman», βασισμένο στο κόμικ του Neil Gaiman από το…μακρινό 1989, o “Sandman”, Βασιλιάς των Ονείρων  μετά από χρόνια φυλάκισης, ξεκινά ένα ταξίδι σε κόσμους παράξενους και απαγορευμένους για να αποκαταστήσει τη δύναμή που του έκλεψαν.

Παράλληλα, το Amazon Prime φέρνει το «Outcast» όπου ο Κάιλ Μπαρνς συνεχίζει να έλκεται από παράξενα και υπερφυσικά γεγονότα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *