Το νέο ANT1+ Original, «Η Γέφυρα», κάνει πρεμιέρα

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το νέο ANT1+ Original, «Η ΓΕΦΥΡΑ», κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+. Πρόκειται για ένα ελληνικό noir που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές μυθοπλασίας που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα. Μια crime σειρά με έντονα τα στοιχεία πολιτικού θρίλερ και φόντο τις εκρηκτικές σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας.

Η «ΓΕΦΥΡΑ» αποτελεί την ελληνική μεταφορά της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς «BRON/BROEN», που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως, αποσπώντας δεκάδες βραβεία, ενώ έχει ήδη προσαρμοστεί σε 6 χώρες. Το ΑΝΤ1+ παρουσιάζει, αποκλειστικά για τους συνδρομητές του, την έβδομη εκδοχή, δημιουργώντας μια ελληνική σειρά υψηλής ποιότητας.

Το σύνορο της Δύσης με την Ανατολή, που κουβαλάει αιώνες συγκρούσεων, είναι το ιδανικό θέατρο για να ξετυλιχθεί ένα συναρπαστικό θρίλερ. Στη «ΓΕΦΥΡΑ» πρωταγωνιστούν ο αγαπημένος Τούρκος ηθοποιός Burak Hakki, που ενσαρκώνει τον Κενάν Καραμάν και η Μαντώ Γιαννίκου στον ρόλο της αστυνομικού Σοφίας Μπακάλη. Τους δύο πρωταγωνιστές πλαισιώνει ένα εξαιρετικό cast Ελλήνων και Τούρκων ηθοποιών: Ακύλλας Καραζήσης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νίκος Ψαρράς, Θάνος Τοκάκης, Αλέξανδρος Μούκανος, Δανάη Επιθυμιάδη, Atakan Yilmaz και άλλοι.

Το κοινό θα μπορεί να απολαύσει τη «ΓΕΦΥΡΑ» κάνοντας εγγραφή στο antennaplus.gr με 14 ημέρες δωρεάν δοκιμή και προσφορά γνωριμίας 4,99€ τον μήνα, για τους πρώτους τρεις μήνες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *