Ο τελικός του UEFA Champions League στο MEGA

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Η μεγάλη αναμονή για την αυλαία της σπουδαιότερης ποδοσφαιρικής αναμέτρησης σε επίπεδο ευρωπαϊκών συλλόγων ολοκληρώνεται. Ο φαντασμαγορικός τελικός του UEFA Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται ζωντανά στο MEGA, το Σάββατο 28 Μαΐου, στις 22:00. Ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός το οποίο προσελκύει το ενδιαφέρον των φιλάθλων και όλων των τηλεθεατών παγκοσμίως φτάνει, μέσω ελεύθερης μετάδοσης από το MEGA, στο σπίτι μας.

Οι δυο ομάδες παρατάσσουν συνολικά 19 τρόπαια στο «Σταντ Ντε Φρανς» του Παρισιού και «ζεσταίνονται» για την επόμενη προσθήκη στην τροπαιοθήκη τους. Η Λίβερπουλ με τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας με παρουσία σε τελικό του UEFA Champions League, διεκδικεί το 7ο τρόπαιο και η βασίλισσα της Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, το 14ο

Στο MEGA, η βραδιά θα αρχίσει με Pre-Game εκπομπή στις 21:00 που θα παρουσιάσει ο Αντώνης Κατσαρός με σχολιαστή τον Άκη Ζήκο, τον μοναδικό Έλληνα που έχει παίξει σε τελικό του UEFA Champions League.

Καλεσμένος ο αγαπημένος ηθοποιός και λάτρης της «στρογγυλής θεάς» Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο Κώστας Βερνίκος, η φωνή του Euro 2004 που ξεσήκωσε την Ελλάδα στην πιο ιστορική στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα βρίσκεται στο «Σταντ Ντε Φρανς» για την περιγραφή της θεαματικής τελετής έναρξης, η οποία θα ξεκινήσει στις 21:50, αλλά και τον σχολιασμό του τελικού μεταξύ της εντυπωσιακής Λίβερπουλ και της ομάδας που απέκλεισε με μυθικές ανατροπές όλα τα φαβορί, την Ρεάλ Μαδρίτης. Δίπλα του ο Ηλίας Βλάχος.

Μετά την στέψη της νέας πρωταθλήτριας Ευρώπης, στην Post-Game εκπομπή, η μεγάλη αθλητική ομάδα του MEGA παίρνει την πάσα με ζωντανές συνδέσεις, ξεχωριστούς καλεσμένους, πλάνα από το γήπεδο και τους πανηγυρισμούς των θριαμβευτών αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΪΟΥ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΣΤΙΣ 22:00

PRE-GAME ΣΤΙΣ 21:00

POST-GAME ΣΤΙΣ 24:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *