Δυνατές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι στα Novacinema

Nova Σειρές

Το πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο στα Novacinema και το Novalifε με τα μοναδικά show, θα κρατήσει συντροφιά τους συνδρομητές τις επόμενες ημέρες! Την Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου στις 22:00 κάνει πρεμιέρα στο Novacinema1 η αστυνομική ταινία δράσης «Nobody», τη Δευτέρα του Πάσχα στις 05:00, σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική στο Novacinema4 ο 3ος κύκλος της σειράς «Barry» και την ίδια ημέρα στις 22:45 το show «The Bachelor 26».

Για τους λάτρεις της δράσης, την Κυριακή του Πάσχα (24/4, 22:00) έρχεται στο Novacinema1 το φιλμ «Nobody» σε σκηνοθεσία του Ιlya Naishuller και σενάριο του Derek Kolstad. Μία ληστεία στο σπίτι του ξυπνά σε έναν φιλήσυχο οικογενειάρχη ξεχασμένα ένστικτα του παρελθόντος και τον μετατρέπει σε αδίστακτο εκδικητή με πολύ θυμό και φονικές δεξιότητες. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Bob Odenkirk, Connie Nielsen, Christopher Lloyd, and Aleksey Serebryakov.

Την επόμενη ημέρα, τη Δευτέρα του Πάσχα, έρχεται ο 3ος κύκλος της κωμικής, αστυνομικής σειράς «Barry» η οποία έχει κερδίσει 6 βραβεία ΕΜΜΥ. Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 25 Απριλίου και κάθε Δευτέρα στις 05:00 σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική και κάθε Τρίτη στις 22:00 σε προβολή Prime Time στο Novacinema4 οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ότι παρά το γεγονός ότι έχει καταφέρει να εξαλείψει τους παράγοντες που τον ανάγκασαν να στραφεί στη βία, ο Μπάρι (Bill Hader) ανακαλύπτει ότι κρύβονται κι άλλες δυνάμεις από πίσω. Τι τον οδήγησε, όμως, στην απόφαση να γίνει δολοφόνος;

Στο Novalifε κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα του Πάσχα (25/4) το «The Bachelor 26» και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22:45. Παλιός γνώριμος της σειράς, ο 28χρονος Clayton Echard έχει μία δεύτερη ευκαιρία να βρει την αγάπη και να πραγματοποιήσει το όνειρό του, που δεν είναι άλλο από το να βρει τη γυναίκα της ζωής του και να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Όλα τα παραπάνω διαθέσιμα στην πλατφόρμα της ΕΟΝ On Demand, αλλά και όλο το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema & Novalifε με 7 days Catch-up.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *