Τιτανικός: Η νέα σειρά του ERTFLIX μαζί με αγαπημένες επιστροφές

BLACK ERTFLIX Streaming Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αυτό το Σαββατοκύριακο οι σειρές έχουν την τιμητική τους στο ERTFLIX. Νέες επιλογές κάνουν πρεμιέρα στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ και πρωταγωνιστές που μας ενθουσίασαν επιστρέφουν.

Νέες σειρές

Εκατόν δέκα χρόνια μετά το ναυάγιο που έμεινε στην ιστορία, τα πρόσωπα του «Τιτανικού» και οι σκηνές που συγκλόνισαν τον κόσμο, έρχονται με μια νέα μίνι σειρά στο ERTFLIX. Όσα συνέβησαν σαν σήμερα, ξεδιπλώνονται μέσα από 4 επεισόδια που καθηλώνουν και μας καλούν να ακολουθήσουμε τα βήματα των ηρώων και τα γεγονότα που όρισαν τη μοίρα τους στο κατάστρωμα του θρυλικού πλοίου. Με τους Πίτερ Μακ Ντόλαντ, Στίβεν Γουάντινγκτον και Γκλεν Μπλάκχαλ να πρωταγωνιστούν και τον Τζον Τζόουνς να σκηνοθετεί, οι 3 ώρες του «Τιτανικού» της σειράς που κέρδισε δύο βραβεία BAFTA το 2013 για τα οπτικά της Εφέ, υπόσχονται να σας παρασύρουν σε μια εμπειρία που συναρπάζει.

Μαζί τέσσερεις αγαπημένες σειρές επιστρέφουν δυναμικά μετά από καιρό για να μας βάλουν στον κόσμο της ξένης μυθοπλασίας. Προσφέροντας μας από βρετανικό χιούμορ επικών διαστάσεων μέχρι αποφασισμένους ντετέκτιβ και φυσικά νέες περιπέτειες από τις σελίδες της αγαπημένης μας Αγκάθα Κρίστι.

Βρετανικές κωμωδίες

Το «Yes Minister», η πολιτική κωμωδία καταστάσεων και η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά την «Σιδηράς Κυρίας» Μάργκαρετ Θάτσερ, ασχολείται με την καριέρα του νέου υπουργού Τζιμ Χάκερ και τα εμπόδια που αντιμετωπίζει από το ήδη υπάρχον βρετανικό δημόσιο.

Η συνέχεια της έρχεται με τη σειρά «Yes Prime Minister» και τον Χάκερ να κρατάει τα ινία της χώρας από την πρωθυπουργική θέση. Μεγαλύτερη δύναμη σημαίνει περισσότερες ευθύνες, και φυσικά χιούμορ μεγαλύτερων διαστάσεων. Την ίδια στιγμή ο θρυλικός Ρόουαν Άτκινσον επιστρέφει με το «Black Adder» και μοιράζει αστεία από τη Μεσαιωνική Αγγλία μέχρι τα Χαρακώματα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Έντμουντ Μπλάκαντερ, το πιο ύπουλο και πανούργο «φίδι» της Βρετανικής κωμωδίας, χύνει διαρκώς το δηλητήριό του και καταφέρνει να ξεγλιστράει από τους κινδύνους που του επιφυλάσσει η μοίρα.

Τα μυστήρια δεν σταματούν

Ο Κένεθ Μπράνα έρχεται ως επιθεωρητής «Wallander» με τις 4 σεζόν να μεταφέρουν στην οθόνη μας το αριστούργημα του Henning Mankell. Παλεύοντας με τους δικούς του δαίμονες, θα κληθεί να εξιχνιάσει υποθέσεις με φόνους, αυταπάτες και σκοτεινά εγκλήματα που τρομάζουν.  

Picture shows: Kurt Wallander (Kenneth Branagh) investigates the death of a girl who has set fire to herself in a rape field in Sidetracked. This image may only be used for publicity purposes in connection with the broadcast of the programme as licensed by BBC Worldwide Ltd & must carry the shown copyright legend. It may not be used for any commercial purpose without a licence from the rights holder. © Left Bank Pictures / Yellow Bird AB 2008

Την ίδια στιγμή το μεγάλο comeback γίνεται με τη «Μις Μαρπλ», τη θρυλική ντετέκτιβ της Αγκάθα Κρίστι να επισκέπτεται φίλους και γνωστούς της ξεδιαλύνοντας εγκλήματα και μυστηριώδεις φόνους με τις τρομερές ικανότητες της σε 6 συνολικά κύκλους που μας καλούν να μπούμε σε ένα σύμπαν γεμάτο υπόπτους και στοιχεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *