To ΝΒΑ Play-In Tournament έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV

BLACK COSMOTE TV ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Το NBA Play-In Tournament κάνει τζάμπολ αποκλειστικά στην COSMOTE TV, την Τετάρτη13/4. Οκτώ ομάδες θα παλέψουν για τα τέσσερα «εισιτήρια», που απομένουν για τη συμμετοχή τους στα NBA Playoffs και οι φαν του μπάσκετ θα απολαύσουν τις πολυαναμενόμενες μάχες στα κανάλια COSMOTE SPORT.  

Στη διοργάνωση θα αγωνιστούν από την Ανατολή οι Μπρούκλιν Νετς, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Ατλάντα Χοκς, Σάρλοτ Χόρνετς και από τη Δύση οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Νιου Ορλίανς Πέλικανς και Σαν Αντόνιο Σπερς.

Στην πρεμιέρα του NBA PlayIn Tournament θα αναμετρηθεί το ζευγάρι Μπρούκλιν Νετς- Κλίβελαντ Καβαλίερς (Τετάρτη 13/4, 02.00, COSMOTE SPORT 4HD). Στις 04.30 τη σκυτάλη θα πάρει το πρώτο ζευγάρι της Δύσης Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Λος Άντζελες Κλίπερς (COSMOTE SPORT 9HD). Η δράση συνεχίζεται και την Πέμπτη 14/4 με άλλες δύο κρίσιμες αναμετρήσεις. Στις 02.00 οι Ατλάντα Χοκς, που έχουν το πλεονέκτημα της έδρας, θα φιλοξενήσουν τους Σάρλοτ Χόρνετς (COSMOTE SPORT 4HD), ενώ στις 04.30 έχουν ραντεβού στα παρκέ του NBA οι Νιου Ορλίανς Πέλικανς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς (COSMOTE SPORT 9HD).

To NBA Play-In Tournament θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου 16/4, όπου ο ηττημένος του παιχνιδιού Τίμπεργουλβς – Κλίπερς θα αναμετρηθεί με τον νικητή του Πέλικανς – Σπερς, ενώ ο ηττημένος του Νετς – Καβαλίερς με τον νικητή του Χοκς – Χόρνετς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *