Η πορεία του ΠΑΟΚ στους «8» του UEFA Europa Conference League στην COSMOTE TV

COSMOTE TV ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Με μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον ξεκινά η μάχη της φάσης των «8» σε UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Δεκαέξι ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΟΚ, θα παίξουν μπάλα στα κανάλια COSMOTE SPORT την Πέμπτη 7/4 με κοινό στόχο, την κορυφή της Ευρώπης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος με τη νίκη του στο Βέλγιο κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μαρσέιγ (Πέμπτη 7/4, 22.00, COSMOTE SPORT 2HD). Η COSMOTE TV θα «συνοδεύσει» τον ΠΑΟΚ σε αυτή τη μονομαχία, με τους απεσταλμένους της στη Γαλλία, Αντρέα Παλομπαρίνι, Μιχάλη Μελισσίδη και Δημήτρη Ξαρλή να μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ, από την προηγούμενη μέρα, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Η δημοσιογραφική κάλυψη θα ξεκινήσει στα κανάλια COSMOTE SPORT από τις 19.00 με την εκπομπή «European Football Show» (COSMOTE SPORT 1HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, οι οποίοι θα κάνουν τις πρώτες συνδέσεις με το στάδιο Βελοντρόμ, αλλά και με όλα τα σημεία που υπάρχει δράση. Στις 21.00, η σκυτάλη θα δοθεί στο «Europa Conference League Show Pregame» (COSMOTE SPORT 2HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV), το οποίο θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ, με συνεχείς ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις, μέχρι και τη σέντρα του αγώνα.

Στην τηλεοπτική ατζέντα της Πέμπτης, ξεχωρίζουν τρεις ακόμα προημιτελικοί του UEFA Europa Conference League, ανάμεσα στα ζευγάρια Φέγενορντ-Σλάβια Πράγας (19.45, COSMOTE SPORT 6HD), Λέστερ-Αϊντχόφεν (22.00, COSMOTE SPORT 7HD) και Μπόντο Γκλιμτ-Ρόμα (22.00, COSMOTE SPORT 8HD).

Την ίδια μέρα, στη μάχη των προημιτελικών θα ριχτούν τα 4 ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση του UEFA Europa League, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα Λειψία-Αταλάντα (19.45, COSMOTE SPORT 3HD),  Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπαρτσελόνα (22.00, COSMOTE SPORT 3HD, COSMOTE SPORT 4K) και Μπράγκα-Ρέιντζερς (22.00, COSMOTE SPORT 9HD).

Με την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα συντονιστούν στο COSMOTE SPORT 1HD, καθώς το «European Football Show» θα επιστρέψει με τα highlights της ημέρας και την ανάλυσή τους. Παράλληλα, στη διάθεση των τηλεθεατών της COSMOTE TV θα είναι και η εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» (19.45, COSMOTE SPORT 1HD) με τον Τόλη Χριστοφοράκη, για real time ενημέρωση από όλα τα γήπεδα της αγωνιστικής δράσης.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων της Πέμπτης 7/4.

UEFA Europa League

ΑγώναςΏραΚανάλι
Λειψία-Αταλάντα19.45COSMOTE SPORT 3HD
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπαρτσελόνα22.00COSMOTE SPORT 3HD & COSMOTE SPORT 4K
Γουέστ Χαμ-Λιόν22.00COSMOTE SPORT 5HD
Μπράγκα-Ρέιντζερς22.00COSMOTE SPORT 9HD

UEFA Europa Conference League

ΑγώναςΏραΚανάλι
Φέγενορντ-Σλάβια Πράγας19.45COSMOTE SPORT 6HD
Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ22.00COSMOTE SPORT 2HD
Λέστερ-Αϊντχόφεν22.00COSMOTE SPORT 7HD
Μπόντο Γκλιμτ-Ρόμα22.00COSMOTE SPORT 8HD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *