UEFA Champions League: η φάση των «8» έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV

COSMOTE TV ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Η ώρα της προημιτελικής φάσης του UEFA Champions League έφτασε και όλες οι συναρπαστικές αναμετρήσεις θα μεταδοθούν αποκλειστικά από την COSMOTE TV, το διήμερο 5-6/4. Ποιες από τις 8 κορυφαίες ομάδες της χρονιάς θα αποκτήσουν πλεονέκτημα στην κούρσα για τα ημιτελικά; Οι απαντήσεις θα δοθούν «δια χειρός» των καναλιών COSMOTE SPORT.

Το εναρκτήριο λάκτισμα της φάσης των «8», της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, θα δοθεί την Τρίτη 5/4 στις 22.00. Στο Μάντσεστερ, η Σίτι θα υποδεχθεί την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε μία «μάχη» τακτικής μεταξύ Πεπ Γκουαρδιόλα και Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 2HD και ταυτόχρονα σε 4Κ ποιότητα, μέσα από το COSMOTE SPORT 4K της streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV. Την ίδια ώρα, η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου θα φιλοξενήσει τη Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα, στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων από το 2010 (22.00, COSMOTE SPORT 3HD).

Την Τετάρτη 6/4 στις 22.00 θα εμφανιστούν στη σέντρα του «Stamford Bridge» η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι και η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν το πολυαναμενόμενο ματς στο COSMOTE SPORT 2HD και ταυτόχρονα στο COSMOTE SPORT 4K. Την ίδια ώρα θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 3HD και το παιχνίδι Βιγιαρεάλ-Μπάγερν Μονάχου.

H δημοσιογραφική κάλυψη της COSMOTE TV  

Και τις δύο ημέρες της αγωνιστικής δράσης η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Αριάνα Παπαγιάννη, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο θα έχει ραντεβού με τους συνδρομητές, πριν και μετά από τις αναμετρήσεις, μεταφέροντας όλο το ρεπορτάζ, τα highlights και δηλώσεις των πρωταγωνιστών (21.00 & 00.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Στο «UEFA Champions League Show» της Τετάρτης 6/4 οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε απευθείας σύνδεση με τους απεσταλμένους της COSMOTE TV στη Μασσαλία, Αντρέα Παλομπαρίνι, Μιχάλη Μελισσίδη και Δημήτρη Ξαρλή- όλο το ρεπορτάζ από τη Συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ (Τετάρτη 6/4, 13.00, COSMOTE SPORT 2HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV), ενόψει της αναμέτρησής του με τη Μαρσέιγ για τους «8» του UEFA Europa Conference League.

Για λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από όλα τα παιχνίδια του διημέρου 5-6/4, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους και την εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό» με τον Μιχάλη Τσόχο (Τρίτη 5/4 & Τετάρτη 6/4, 22.00, COSMOTE SPORT 1HD). 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *