ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός, η αυλαία της EuroLeague και η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Μαρσέιγ στο Novasports

Nova ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Συναρπαστικό αποκλειστικό αθλητικό θέαμα έρχεται και αυτή την εβδομάδα στο Novasports με ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός, την ολοκλήρωση της regular season της EuroLeague αλλά και τη «μάχη» της Μαρσέιγ, αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Κυριακή 10 Απριλίου (19:00) τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός για την 4η αγωνιστική των Play Off της Super League Interwetten, ενώ για τα Play Out και την 3η αγωνιστική θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός (9/4, 19:30).

Στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Μπάγερν – Άουγκσμπουργκ, Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ για τη γερμανική Bundesliga, Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε, Λεβάντε – Μπαρτσελόνα για την ισπανική la Liga Santander, Μαρσέιγ – Μονπελιέ λίγες ημέρες μετά την πρώτη αναμέτρηση και λίγες ημέρες πριν από τη δεύτερη αναμέτρηση των Μαρσεγιέζων με τον ΠΑΟΚ για τη φάση των «8» του Europa Conference League και Κλερμόν – Παρί Σεν Ζερμέν για τη γαλλική Ligue 1.

Για τους φίλους του μπάσκετ, το… μενού περιλαμβάνει την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην EuroLeague με την αναμέτρηση Φενερμπαχτσέ – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (8/4, 20:00) ενώ ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του και ετοιμάζεται για τα Play Off.  Νωρίτερα οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Άλμπα στο Βερολίνο (6/4, 21:00) σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 19η αγωνιστική. Παράλληλα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση σε 7DAYS EuroCup με τον αγώνα Προμηθέας Πάτρας – Τσεντεβίτα (6/4, 19:30), Lega Serie A με το ντέρμπι Βίρτους Μπολόνια – Αρμάνι Μιλάνο (10/4, 18:30).

Οι λάτρεις των σπορ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσα από το Novasports, τουρνουά τένις WTA 500 Charleston, WTA 250 Bogota, το τουρνουά γκολφ The Masters καθώς και τις διοργανώσεις μαχητικών σπορ, WL MMA 56 & BKFC 23.

Και φυσικά το πλούσιο θέαμα του Novasports με τη σφραγίδα της κορυφαίας δημοσιογραφικής ομάδας πλαισιώνουν αυτή την εβδομάδα οι εκπομπές:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *