«Μιας πεντάρας νιάτα» στα «Νεοκλασικά»

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 21:00, στον Alpha, ακόμη μία πρεμιέρα στα «Νεοκλασικά»!

Το αξέχαστο θεατρικό έργο «Μιας πεντάρας νιάτα» των Ασημάκη Γιαλαμά και Κωστή Πρετεντέρη σε διασκευή σεναρίου Κωνσταντίνας Γιαχαλή και Σόλωνα Εσκενάζη και σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα.  

Ο Γιώργος κι η Ειρήνη είναι ένα νέο ζευγάρι, λογιστές κι οι δύο, ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι και χρεωμένοι. Έχουν δικό τους γραφείο που κινδυνεύουν να χάσουν επειδή χρωστάνε ενοίκια και παντρεύονται για να μπουν σε ένα ΕΣΠΑ για παντρεμένους με κοινή επιχείρηση.

Πάνω στην ανάγκη τους να βρουν χρήματα, ο Γιώργος βρίσκει δουλειά στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων του Δημήτρη Δαμάσκου. Στην ίδια εταιρεία ζητούν γραμματέα κι η Ειρήνη θέλει την θέση, αλλά ο Γιώργος που είναι λίγο ζηλιάρης έτσι κι αλλιώς, δεν την αφήνει μιας κι ο Δημήτρης Δαμάσκος είναι celebrity, κούκλος και με λεφτά.

Από μια παρεξήγηση, η Ειρήνη θα πάρει την δουλειά και θα παριστάνουν με τον Γιώργο στην αρχή τους άγνωστους και μετά τα αδέρφια. Ο παράγοντας έρωτας, όμως, που δεν τον είχε υπολογίσει κανένας, θα φέρει μπερδέματα και ζήλιες μέχρι το «happy end».

Πρωταγωνιστούν: Ελένη Καστάνη, Κώστας Νικούλι, Άλκηστις Ζιρώ, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Κώστας Αποστολάκης, Τάκης Παπαματθαίου, Αρετή Πασχάλη, Ανδρέας Νάτσιος, Δημήτρης Καραμπέτσης, Αντώνης Χρήστου, Σπύρος Μαραγκουδάκης.  

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης βρέθηκε στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται!» και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για το όμορφο κλίμα που επικρατούσε στα γυρίσματα, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να «γίνονται δουλειές που οι άνθρωποι σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και το υλικό που έχουμε». Υποδύεται τον Δημήτρη, έναν πλούσιο και γοητευτικό άντρα που δεν έχει μάθει να του λένε «όχι». Η πρώτη που του το λέει είναι η Ειρήνη και την ερωτεύεται! Και τότε αρχίζουν τα μπερδέματα…

«Μιας πεντάρας νιάτα», την Παρασκευή στα «Νεοκλασικά» του Alpha.  

Δείτε όσα είπε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης: https://youtu.be/OSP5VzYtXPs

Δείτε το trailer της κωμωδίας: https://youtu.be/GJ9M5cEcMZ4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *