Oι υποψηφιότητες των βραβείων OSCAR στην COSMOTE TV

COSMOTE TV Πολιτιστικές Εκπομπές

Ποιοι κινηματογραφικοί αστέρες ξεχώρισαν με τις ερμηνείες τους τη χρονιά που πέρασε; Ποιες ταινίες κέρδισαν τις εντυπώσεις; Ποιοι θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο «χρυσό αγαλματίδιο» στην 94η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR; Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν ζωντανά στην COSMOTE TV μέσα από την εκπομπή «Watch Next – OSCAR Nominations», που θα μεταδοθεί εκτάκτως την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου στις 15:10 (COSMOTE CINEMA 1HD).

Στο στούντιο της COSMOTE TV μαζί με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο θα είναι ο Λουκάς Κατσίκας, για τον ζωντανό σχολιασμό όλων όσων πρόκειται να εκτυλιχθούν. Ποιοι τελικά έμειναν απ’ έξω; Ποιοι έκαναν την έκπληξη; Ποια είναι τα φαβορί σε κάθε κατηγορία και ποια τα αουτσάιντερ;

Εκτός από την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, στο πρόγραμμα της COSMOTE TV ανήκει για ακόμα μία χρονιά η ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση της τελετής απονομής των βραβείων OSCAR, με το φετινό ραντεβού να δίνεται την Κυριακή 27 Μαρτίου. Πριν από τη μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου, η COSMOTE TV θα κινείται σε οσκαρικούς ρυθμούς μέσα από το pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS, που θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 1 Μαρτίου, προβάλλοντας, για όλο τον οσκαρικό μήνα καθημερινά 3 ταινίες που έχουν βραβευτεί ή έχουν προταθεί για OSCAR.

Όλα τα επεισόδια του «Watch Next» διατίθενται μετά την προβολή τους στο COSMOTE CINEMA 1HD, για on demand θέαση, στον δωρεάν κατάλογο COSMOTE TV PLUS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *