Σε νέα ημέρα και ώρα, μ’ ένα απολαυστικό επεισόδιο, «Η τούρτα της μαμάς»

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022, στις 22:00 στην ΕΡΤ1

Με καινούργια επεισόδια η αγαπημένη κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς» σε νέα ημέρα και ώρα, κάθε Πέμπτη, στις 22:00.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022, ώρα 22:00 

Επεισόδιο 14ο: «Όλα λάθος»

Ο Ρήγας, το μυστηριώδες αγόρι με τα τατουάζ και τα δερμάτινα, έχει προκαλέσει τρομερή αναστάτωση στην, κατά τα άλλα, ψύχραιμη και κυνική Μαριλού. Η προσπάθειά της να κρατήσει κρυφή την ύπαρξη και την ταυτότητά του τής έχει προκαλέσει πολύ άγχος, που αρχίζει να εκδηλώνεται στη συμπεριφορά της.

Ο Ρήγας, όμως, εμφανίζεται, για ακόμα μια φορά, απρόσκλητος στο σπίτι της οικογένειας Βασίλαινα, κάτι που κάνει πολύ χαρούμενο τον Πάρη, ο οποίος έχει αρχίσει να ερωτεύεται τον όμορφο νέο.

Παράλληλα, η Ευανθία ετοιμάζει εορταστικό δείπνο προς τιμήν του Κυριάκου και της Βέτας, για να γιορτάσει όλη η οικογένεια την επανένωσή τους. Με αφορμή το δείπνο, καλεσμένη είναι και η Ελενίτσα, ο διακαής πόθος του Γιάγκου.

Η οικογένεια της Ευανθίας και του Τάσου θα κάνει ό,τι μπορεί για να στεφθεί με επιτυχία αυτό το προξενιό, αλλά φαίνεται πως η Ελενίτσα έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της αλλού.  Μα, όλα λάθος, πια, σε αυτό το σπίτι!

  • Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους από την ΕΡΤ1.
  • «Η τούρτα της μαμάς» μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Σάββατο, στις 16:00.
  • Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της σειράς κατά τη μετάδοσή της από την τηλεόραση και με υπότιτλους για Κ/κωφούς και βαρήκοους θεατές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *