«Tom & Jerry» & «Godzilla vs Kong»: Δύο δυνατά blockbuster κάνουν πρεμιέρα στη Nova

Nova Ταινίες

Το αχτύπητο δίδυμο, «Tom & Jerry», και η 8η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία της φετινής χρονιάς, «Godzilla vs Kong», έρχονται την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς η πρώτη και την Κυριακή 2 Ιανουαρίου η δεύτερη, αποκλειστικά από το Novacinema1.

Συγκεκριμένα, η οικογενειακή ταινία κινουμένων σχεδίων «Tom & Jerry» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, στις 22:00, μεταγλωττισμένη, με τις φωνές των Ηρώ Μπέζου, Θανάση Κουρλαμπά, Γιώργου Σκουφή και Χρήστου Πλαϊνη. Ο Τζέρι μετακομίζει σε ένα χλιδάτο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης την παραμονή του “γάμου του αιώνα”, αναγκάζοντας τη διοργανώτρια να προσλάβει τον Τομ για να εξαφανίσει το πρόβλημα…

Την Κυριακή 2 Ιανουάριου ακολουθεί η μεγάλη πρεμιέρα – περιπέτεια φαντασίας «Godzilla vs. Kong» με τους Αλεξάντερ Σκάρσγκορντ, Μίλι Μπόμπι Μπράουν, Ρεμπέκα Χολ και Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Άνταμ Γουίνγκαρντ. Οι μυθικοί εχθροί Γκοτζίλα και Κονγκ μπαίνουν σε τροχιά σύγκρουσης και η μοίρα του κόσμου κρέμεται από μία κλωστή, καθώς αόρατες δυνάμεις τούς φέρνουν αντιμέτωπους σε μια επική μάχη. Η ταινία έλαβε εξαιρετικές κριτικές για τα οπτικά εφέ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *