«Άσε μας ρε μαμά», από τη Δευτέρα 27 έως και την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, στις 20:00

Επεισόδιο: 46

Ο Μπάμπης ψάχνει την αιτία της νέας κρίσης πανικού που έπαθε η Έλλη όταν μιλούσε με τον Δημήτρη για τον γάμο τους και, δυστυχώς, οι συμβουλές που θα της δώσει ο Μπάμπης θα την σοκάρουν και θα την προβληματίσουν. Η Όλγα και ο Σωτήρης-αλά Σέρλοκ και Γουότσον-αρχίζουν έρευνες για να βρουν τον Μαυρόπουλο παίρνοντας πολύ σοβαρά τον ρόλο τους ως ανακριτές με εφόδους, ενώ ο Θωμάς επιμένει να ανακοινώσει η Ρωξάνη την σχέση τους στα παιδιά της πριν τον γάμο του Λευτέρη, στον οποίο προς το παρόν δεν είναι καν καλεσμένος. Είναι όμως καλεσμένη η Νικόλ, η οποία τελικά αποφασίζει ότι θα πάει γιατί την πιέζει και η Νάντια, που έχει πλέον πειστεί ότι ο Λευτέρης είναι πιστός. Μέσα σε όλα, η Γεσθημανή έχει έναν νέο θαυμαστή στα σόσιαλ και μια επίσκεψη του Θωμά στα γυρίσματα της Ρωξάνης θα βελτιώσει τις σχέσεις της με τον παραγωγό της. Θα καταφέρει η Ρωξάνη να φέρει και την Έλλη στην εκπομπή; Και πώς θα βοηθήσει η Έλλη τις έρευνες της Όλγας και του Σωτήρη;

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, στις 20:00

Επεισόδιο: 47

Η Έλλη εκφράζει τις αμφιβολίες της για τον γάμο με τον Δημήτρη στη Ρωξάνη, ενώ η Κορίνα προτείνει στον Λευτέρη και τη Νάντια να κάνουν ένα μικρό μπάτσελορ πάρτυ για να δουν και το βίντεο με τις ευχές όλων που ετοίμασε για εκείνους. Την ίδια ώρα όμως, ξεκινούν οι ανακρίσεις στην ΑΡΜΕΚΟ. Σωτήρης και Όλγα προσπαθούν να διαλευκάνουν το μυστήριο με τον εξαφανισμένο εργολάβο, ανακρίνοντας το προσωπικό, τα αδέρφια του Μενέλαου, ακόμα και την ίδια τη Τζοβάνα. Λίγο αργότερα, η Ρωξάνη συναντιέται με τον Θωμά, που την πιέζει να μιλήσει στα παιδιά της για την σχέση τους. Το βίντεο που ετοίμασε η Κορίνα αφήνει τον Λευτέρη να παλεύει με τις αμφιβολίες του και τη Νάντια να νιώθει πως κανείς δεν θέλει αυτόν τον γάμο. Η Έλλη μαλώνει με τον Δημήτρη και φεύγει από το σπίτι. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης σε κρίση, αποφασίζει να πάει από την ΑΡΜΕΚΟ να μιλήσει στην Νικόλ..

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, στις 20:00

Επεισόδιο: 48

Το βράδυ πριν τον γάμο του Λευτέρη με τη Νάντια, ο Βασίλης με τον Λευτέρη αναμετριούνται για την καρδιά της Νικόλ, ενώ η Έλλη αποκαλύπτει στην Ρωξάνη ότι ανακάλυψε πως ο Δημήτρης φυλάει ένα μονόπετρο που προόριζε για την Ρωξάνη στο κομοδίνο του. Όταν η «μέρα χαράς» ξημερώνει, ο Θωμάς θρηνεί που η γυναικάρα του δεν θέλει να τον γνωρίσει επίσημα στα παιδιά της και ψάχνει παρηγοριά στον γιο του, ενώ ο Μπάμπης θρηνεί που χάνει οριστικά την Νάντια. Από την άλλη η Νικόλ ψάχνει να βρει το κουράγιο να αντέξει αυτόν τον γάμο και η Όλγα και ο Σωτήρης, πιστοί στην αποστολή τους, παίρνουν την Έλλη και πάνε να βρουν τον Μαυρόπουλο στο σκάφος του στο Λαύριο. Φυσικά, στο σπίτι οι υπόλοιποι ετοιμάζονται και ακολουθούν τις εντολές που τους έχει δώσει η Νάντια για τον αρχαιοελληνικό γάμο, αλλά μέσα στον χαμό ο Δημήτρης προσπαθεί να ξεκαθαρίσει μια και καλή τα πράγματα με την Ρωξάνη.

Πρωταγωνιστούν οι: Παναγιώτα Βλαντή, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Μάριος Αθανασίου, Δήμητρα Σιγάλα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *