Η πρώτη γυναίκα υπερηρωίδα επιστρέφει: Πρεμιέρα του sequel «Wonder Woman 1984» στη Nova

Nova Ταινίες

Η ταινία δράσης – φαντασίας «Wonder Woman 1984», που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στις 22:00 μ.μ., αποκλειστικά από το Novacinema1, αποτελεί τη συνέχεια μίας από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες εισπρακτικά ταινίες της DC, μέχρι σήμερα, που τυγχάνει να είναι και η πρώτη με πρωταγωνίστρια γυναίκα υπερηρωίδα, την πρωτότυπη «Wonder Woman». Τον ρόλο εξακολουθεί να ενσαρκώνει η γοητευτική και ακαταμάχητα δυναμική Γκαλ Γκαντότ.

Η υπόθεση τοποθετείται στη δεκαετία του ’80. Όταν ένας άπληστος επιχειρηματίας κάνει τα πάντα για να αποκτήσει περισσότερη δύναμη, η Wonder Woman αναλαμβάνει δράση, καθώς το μέλλον του κόσμου βρίσκεται ξανά σε κίνδυνο.

Την πρωταγωνίστρια πλαισιώνει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών με τους Κρις Πάιν, Κρίστεν Γουίγκ, Ρόμπιν Ράιτ και Πέντρο Πασκάλ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Πάτι Τζένκινς που είναι η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε να σκηνοθετήσει μια τέτοιου είδους υπερπαραγωγή με γυναίκα υπερηρωίδα.

Η ταινία έλαβε πολύ θετικές κριτικές για την εξαιρετική αναπαράσταση της δεκαετίας του ’80, τη σκηνοθεσία και την ερμηνεία της πρωταγωνίστριας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *