Aπολαυστικό ταξίδι στις γεύσεις με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Μαγειρική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το απολαυστικό ταξίδι στις γεύσεις δεν τελειώνει ποτέ και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μπαίνει καθημερινά στην κουζίνα της και μας προτρέπει να πειραματιστούμε, να δημιουργήσουμε και να μοιραστούμε λαχταριστά πιάτα με όσους αγαπάμε. Από τη Δευτέρα 22 έως την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 13.15 είναι «Ώρα για Φαγητό», στον ΣΚΑΪ.

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου – Διατροφή & Ευεξία

Τρείς θρεπτικές και πεντανόστιμες συνταγές με διατροφική συνείδηση και μυστικά ευεξίας, για την αρχή της εβδομάδας. Η Αργυρώ υποδέχεται στην κουζίνα της τον Πρωταθλητή Κολύμβησης, Απόστολο Χρήστου, μαθαίνει το απαιτητικό πρόγραμμά του και φτιάχνουν μαζί χειμερινό μουσακά. Στη συνέχεια, ετοιμάζει μια εναλλακτική πρόταση για brunch, με αφράτα αλμυρά vegan pancakes, ιδανικά για όσους ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή και για το τέλος, έχει την πιο νόστιμη ψαρόσουπα βελουτέ.

Τρίτη 23 Νοεμβρίου – Τοπική Συνταγή, Το Δικό σας Φαγητό

Η σημερινή μέρα στην κουζίνα της αγαπημένης μας μαγείρισσας ξεκινά με φανταστική τοπική συνταγή, τσούκα Ρόδου, με μοσχάρι, πλιγούρι & τραχανά. Ένα φαγητό, που στην Ρόδο το ετοιμάζουν σε ιδιαίτερες περιστάσεις όπως γιορτές και γάμους. Συνεχίζει με ανατολίτικο ημί-σιροπιαστό γλυκό, τα «καλλιτεχνήματα» ισλί –μελωμένα ή χωρίς μέλι σαν τραγανά μπισκότα- και κλείνει με ένα πιάτο που ζήτησαν οι τηλεθεατές: ρύζι με ντοματίνια και λουκάνικο στον φούρνο. Ένα οικονομικό πιάτο με ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας.

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου – Ώρα για Παρέα

Η ημέρα ξεκινάει με κλασική και αγαπημένη συνταγή, τηγανιά κοτόπουλο. Για τη συνέχεια, παρέα με τον αγαπημένο μάγειρα, Κωνσταντίνο Σωτηρίου, η Αργυρώ ετοιμάζει παιδική κοτόσουπα με ζυμαρικά – μία εναλλακτική πρόταση για τα παιδιά. Το επεισόδιο κλείνει με μερακλίδικο, πολίτικο γκιούλμπασι με άρωμα Ανατολής.

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου – Ώρα για Γλυκό

Ώρα για γλυκό σήμερα με δύο γλυκές και μία αλμυρή συνταγή για ένα διαφορετικό πιάτο με αυγά. Η Αργυρώ μπαίνει στην κουζίνα και ετοιμάζει τα πιο εύκολα αλλά απολαυστικά σοκολατάκια με καρύδι και μανταρίνι. Στη συνέχεια, φτιάχνει εντυπωσιακά red velvet cupcakes με παντζάρι και στο τέλος σερβίρει τούρκικα αυγά, η αλλιώς αυγά τσιλμπίρ.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου – Ώρα για Μενού

Πλησιάζει Σαββατοκύριακο και η Αργυρώ μας προτείνει ένα ολοκληρωμένο μενού για το φιλικό ή οικογενειακό τραπέζι. Στην αρχή, ετοιμάζει ένα φανταστικό ορεκτικό – τυρόψωμο με κρεμμύδι. Η συνέχεια έχει ζουμερή και τρυφερή σταβλίσια μπριζόλα και το τέλος, λαχταριστή και σιροπιαστή μπανανόπιτα με σοκολάτα.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 13.15

Στον ΣΚΑΪ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *