COSMOTE TV: εβδομάδα δράσης με μπάσκετ, μηχανοκίνητα, βόλεϊ και μαχητικά σπορ

COSMOTE TV ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αθλητικό θέαμα εντός και εκτός ελληνικών συνόρων περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εβδομάδας των καναλιών COSMOTE SPORT. Μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις (FIBA Basketball Champions League) και πρωταθλήματα μπάσκετ (ACB Liga Endesa, ING Basketball Super League), μηχανοκίνητος αθλητισμός, βόλεϊ και μαχητικά σπορ θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών της COSMOTE TV.

Μονομαχίες στα παρκέ σε Ελλάδα, Ισπανία & Τουρκία

Η Τρίτη 12/10 έχει «ελληνικό ενδιαφέρον», καθώς ο ΠΑΟΚ θα ριχτεί στη μάχη της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του FIBA Basketball Champions League, το οποίο τη νέα αγωνιστική σεζόν θα προβάλλεται αποκλειστικά από τα κανάλια COSMOTE SPORT. Μετά την ήττα του απέναντι στην Ιγκοκέα στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα στοχεύσει σε εντός έδρας νίκη απέναντι στη Νίμπουργκ (19.30, COSMOTE SPORT 4HD). Την επόμενη ημέρα στον όμιλο του ΠΑΟΚ (5ος), διεξάγεται και το Τενερίφη-Σάσαρι (Τετάρτη 13/10, 21.30, COSMOTE SPORT 4HD).

Για τους φίλους του μπάσκετ η δράση έχει ακόμα έναν προορισμό, που δεν είναι άλλος από τα γήπεδα της Ισπανίας. Εκεί, για την 5η αγωνιστική της ACB Liga Endesa ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Τενερίφη-Σαραγόσα (Σάββατο 9/10, 21.45), Μούρθια-Μπιλμπάο (Κυριακή 10/10, 13.30) και Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης (Κυριακή 10/10, 19.30). Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από το COSMOTE SPORT 4HD, ενώ το Μούρθια-Μπιλμπάο θα είναι διαθέσιμο και μέσα από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

Στα παρκέ της Τουρκίας, η Τόφας θα επισκεφτεί την Νταρουσάφακα (Σάββατο 9/10, 15.30, COSMOTE SPORT 4HD), ενώ η Καρσίγιακα την πρωτοπόρο της ING Basketball Super League, Αναντολού Εφές (Κυριακή 10/10, 18.00, COSMOTE SPORT 8HD).

Grand Prix Τουρκίας στην F1

Μετά τον επεισοδιακό αγώνα του Grand Prix της Ρωσίας, όπου η βροχή ανέτρεψε τα πάντα στους τελευταίους γύρους, οι πιλότοι της Formula 1, συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Istanbul Park της Κωνσταντινούπολης με τις μεγάλες, γρήγορες στροφές. Με 7 αγώνες να υπολείπονται, τα βλέμματα είναι στραμμένα στους Λιούις Χάμιλτον (Mercedes) και Μάξ Φερστάπεν (Red Bull), τους οποίους χωρίζουν μόλις 2 βαθμοί στο «κυνήγι» της πρώτης θέσης.

Όλη η δράση, από τις ελεύθερες (Παρασκευή 8/10 –14.50 & Σάββατο 9/10, 11.50) και τις κατατακτήριες δοκιμές (Σάββατο 9/10, 14.50) έχει προορισμό το COSMOTE SPORT 5HD, ενώ ο αγώνας της Κυριακής 10/10 (16.00) θα προβληθεί ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 5HD και το COSMOTE SPORT 4K της Νέας COSMOTE TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *