Τα μεγαλοπρεπή θαύματα της «Άγριας Ταϊλάνδης» έρχονται στο Viasat Nature

National Geographic WILD Ντοκιμαντέρ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ταξιδέψτε από τον μακρινό Νότο έως τον Βορρά της Ταϊλάνδης με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Viasat Nature «Άγρια Ταϊλάνδη» που κάνει πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα στις 21:00. Εξερευνήστε τους πανύψηλους ασβεστολιθικούς βράχους, τους κρυμμένους ναούς, την πολύβουη Μπανγκόκ και τα επιβλητικά δάση που καθιστούν την Ταϊλάνδη ένα ιερό βασίλειο φυσικής ομορφιάς.

Η Ταϊλάνδη, που συχνά αναφέρεται ως η «Χώρα του Χαμόγελου», φημίζεται για τη φιλική και φιλόξενη φύση των ανθρώπων της. Διαθέτει πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, με επιρροές από τον ινδικό, τον κινεζικό και τον πολιτισμό των Χμερ, ενώ φιλοξενεί πάνω από 40.000 ναούς, ο καθένας με τη δική του μοναδική ιστορία και αρχιτεκτονική.  Η Ταϊλάνδη φιλοξενεί επίσης ποικίλα οικοσυστήματα και μια πλούσια ποικιλία άγριας ζωής, όπως τίγρεις, ελέφαντες (που είναι και το εθνικό σύμβολο της χώρας), γίββωνες και διάφορα είδη πουλιών, καθώς και θαλάσσια ζωή.

Νότια Ταϊλάνδη: Το ταξίδι στη χώρα της μαγικής φυσικής ομορφιάς και άγριων πάρτι ξεκινά. Οι διάσημοι προορισμοί περιλαμβάνουν το Πουκέτ, το Κο Σαμούι και τα νησιά Φι Φι. Η χώρα διαθέτει πάνω από 3.000 χιλιόμετρα ακτογραμμής- αλλά πέρα από τις χρυσές ακτές της υπάρχουν μυστικοί «κόσμοι» που φιλοξενούν απίστευτη άγρια φύση.

Κεντρική Ταϊλάνδη: Μια περιοχή όπου η φύση ευδοκιμεί παράλληλα με την έντονη ανθρώπινη δραστηριότητα. Γνωστή ως η «λεκάνη του ρυζιού» της χώρας, τα δάση, οι εύφορες πεδιάδες και οι δρόμοι των πόλεων της Κεντρικής Ταϊλάνδης αποκαλύπτουν μαγικά μέρη όπου ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει. Η πνευματικότητα είναι το κλειδί για την κατανόηση της αρμονικής σχέσης μεταξύ ανθρώπου και φύσης εδώ. Γίνετε μάρτυρες μιας συγκλονιστικής τελετής με επικεφαλής την αγαπημένη πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης Σίριντχορν, κατά την οποία αιχμάλωτοι ελέφαντες απελευθερώνονται στο δάσος για να ζήσουν και να αναπαραχθούν ξανά ως άγρια ζώα.

Βόρεια Ταϊλάνδη: Στο τελευταίο επεισόδιο αυτής της απίστευτης σειράς, οι προβολείς μετατοπίζονται στη Βόρεια Ταϊλάνδη, μια περιοχή που κυριαρχείται από βουνά και καλύπτεται από ζούγκλες. Αυτή η περιοχή φιλοξενεί ασυνήθιστα πρωτεύοντα θηλαστικά, σπάνια πλάσματα και αρχαίες φυλές των λόφων. Παρά τις ραγδαίες αλλαγές σε μέρη του βορρά, οι εκπληκτικές συνεργασίες μεταξύ ανθρώπων και άγριας ζωής διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στη διατήρηση της φυσικής αρμονίας. Εξερευνήστε τη μοναδική και πνευματική ουσία της Βόρειας Ταϊλάνδης, καθώς αποκαλύπτει τα κρυμμένα θαύματά της.

Η «Άγρια Ταϊλάνδη» είναι μια οπτική πανδαισία που εξυμνεί τα ποικίλα και εκπληκτικά τοπία αυτού του ανατολικού παραδείσου, ενώ παράλληλα τονίζει τη βαθιά σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων, της άγριας ζωής και της πνευματικότητας. Μην χάσετε την πρεμιέρα της σειράς, αποκλειστικά στο Viasat Nature αυτή τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου στις 21:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *