Ο τρίτος κύκλος της σειράς «The Bear» έρχεται 17 Ιουλίου, στην Ελλάδα, αποκλειστικά στο Disney+

Disney+ shows Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΑΘΗΝΑ, Ελλάδα (Πέμπτη 30 Μαΐου 2024) – Ο τρίτος κύκλος της βραβευμένης με Emmy®, πρωτότυπης, κωμικής σειράς, «The Bear», παραγωγής FX, έρχεται 17 Ιουλίου, στην Ελλάδα, αποκλειστικά στο Disney+ με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα ταυτόχρονα, την ημέρα της πρεμιέρας. Το επίσημο τρέιλερ του νέου κύκλου μόλις αποκαλύφθηκε. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

Ο τρίτος κύκλος της σειράς του FX «The Bear» ακολουθεί τον Carmen «Carmy» Berzatto (Jeremy Allen White), την Sydney Adamu (Ayo Edebiri) και τον Richard «Richie» Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach), καθώς εργάζονται σκληρά, για να μετατρέψουν το «The Bear», το βρώμικο σαντουϊτσάδικό, σε εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας, ενώ παράλληλα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν την επιχείρηση ζωντανή. Πρόκειται για μια καθημερινή, αποτυχημένη μάχη στον χώρο της εστίασης. Ο Carmy πιέζει τον εαυτό του περισσότερο από ποτέ και απαιτεί την τελειότητα από το προσωπικό του, το οποίο κάνει ό,τι μπορεί για να ανταποκριθεί στην πίεση.

Η προσπάθεια του προσωπικού για γαστρονομική αριστεία θα αναβαθμίσει το επίπεδό τους και θα δοκιμάσει τους δεσμούς μεταξύ τους, που κρατούν το εστιατόριο ενωμένο. Όσο τα μέλη της ομάδας πληθαίνουν, κάθε ένα προσπαθεί να εκτελεί τον ρόλο του, στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Στον κλάδο της εστίασης, δεν πατάς ποτέ σε σταθερό έδαφος, και σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο προκύπτουν νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι σεφ έχουν μάθει ότι κάθε δευτερόλεπτο μετράει, αλλά στο νέο κύκλο θα μάθουμε αν έχουν αυτό που χρειάζεται για να αντέξουν μέχρι την επόμενη μέρα.

Στην σειρά των μισάωρων επεισοδίων πρωταγωνιστούν επίσης οι Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas και Matty Matheson, με τους Oliver Platt και Molly Gordon σε επαναλαμβανόμενους ρόλους.

Η σειρά «The Bear» του FX, η οποία ανακηρύχθηκε «Τηλεοπτικό Πρόγραμμα της Χρονιάς» από το AFI για δύο συνεχόμενα έτη, έχει συγκεντρώσει σημαντική προσοχή στα βραβεία για τον πρώτο και τον δεύτερο κύκλο της, οι οποίοι έτυχαν μεγάλης αποδοχής από τους κριτικούς, συμπεριλαμβανομένων υποψηφιοτήτων ή/και νικών από τα βραβεία Emmy®, Χρυσή Σφαίρα, Screen Actors Guild Awards, Peabody Awards, Critics Choice Awards, Writers Guild Awards, Directors Guild Awards, Producer Guild Awards, NAACP Image Awards, Independent Spirit Awards, MPSE Golden Reel Awards, CAS Awards, ACE Eddie Awards, TCA Awards, μεταξύ άλλων.

Η πρωτότυπη σειρά του FX «The Bear», δημιουργήθηκε από τον Christopher Storer, ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Joanna Calo, Josh Senior, Cooper Wehde, Tyson Bidner, Matty Matheson και Hiro Murai. Η Courtney Storer εκτελεί χρέη εκτελεστικής συμπαραγωγού και μαγειρικού παραγωγού. Η σειρά είναι παραγωγή της FX Productions.

Το Disney+ διαθέτει πλήθος επιλογών γονικού ελέγχου, διασφαλίζοντας μια κατάλληλη εμπειρία θέασης για όλη την οικογένεια. Οι συνδρομητές μπορούν να θέσουν ηλικιακά όρια πρόσβασης σε περιεχόμενο για ενήλικες μέσα από τη δημιουργία προφίλ με προστασία PIN, αλλά και μέσα από προφίλ της Λειτουργίας Junior που διασφαλίζει πως τα παιδιά θα έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *